נקניק חריף בקרוזה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל נקניק חריף ב Carrozzan. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 237 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. אם יש לך חרדל דיז'ון, שיני שום, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו La mozzarellan ב carrozza, Mozzarellan en Carrozza, ו מוצארלן בקרוזה. (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בסיר להוסיף מים 1/2 אינץ למחבת. לטבול נקניקיות במים ומבשלים במשך 10 דקות.
הסר נקניק ולייבש את המחבת. חזור לחום והוסף את שמן הזית על אש בינונית. כאשר חם להחזיר את הנקניק למחבת עם שיני שום לטגן עד בינוני חום בכל רחבי.
הסר נקניק לצלחת כדי להתקרר. השתמש במזלג כדי מועך את השום עם מלח ופלפל. מערבבים בחרדל ומניחים בצד.
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
חותכים כל פיסת בצק ל 2 ולהתגלגל החוצה עד 1/4 אינץ ' עבה.
חותכים 6 חתיכות של בצק על 3 אינץ 'רחב ו 1/2 אינץ' קצר יותר אז אורך נקניק, רק מספיק כדי לעטוף סביב נקניק עם הקצוות מציצים החוצה.
מורחים תחתית כל בצק עם כף שום / להדביק חרדל. הגדר נקניק על גבי, להרטיב 1 קצה בצק עם אצבע רטובה כך שהוא נדבק יחד רול. לחץ על התפר בחוזקה ולהגדיר אותם על מחבת גיליון מקורנת קלות, צד התפר למטה.
הסר ולתת מגניב במשך 5 דקות.
חותכים לחתיכות ארוכות 3/4 אינץ ' ומגישים.