קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

נקניק חריף ופיצת גורגונזולה

נקניק חריף ופיצת גורגונזולה
המתכון חריף נקניק ופיצה Gorgonzola יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. במנה עיקרית זו יש 508 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכו לחנות ותרימו סוכריות פלפל, רכשו בצק פיצה אפוי לחלוטין, גבינת מוצרלה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: נקניק פיצה פיקנטי, נקניק פיקנטי פיצה פאי, ו נקניק פיצה פיקנטי אטסה.

הוראות

1
מתלה מיקום במרכז התנור וחימום מראש עד 425°f. נקניק Sauté במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד רק מבושל דרך, לפרוץ לחתיכות 1/2 אינץ ' עם גב של כף, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מסננים את השומן, מניחים בצד את הנקניק.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
3
מניחים קרום פיצה על תבנית אפייה ללא מסגרת. השארת גבול רגיל 3/4 אינץ', להפיץ רוטב 1 כוס על הקרום. למעלה עם 3/4 מוצרלה כוס, 3/4 בזיליקום, נקניק, 1/2 כוס Gorgonzola, זיתים, 1/2 כוס מוצרלה, פלפל ו 1/2 כוס Gorgonzola.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
GorgonzolaGorgonzola
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
טפטוף שנותר 1/4 כוס רוטב נגמר.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
5
אופים פיצה עד הקרום הוא פריך ציפוי מחומם דרך, על 13 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מפזרים בזיליקום שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Piccini קיאנטי Classico. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו