נקניק טורקיה (נקניק לבן בסגנון גרמני עם לימון, אגוז מוסקט ופטרוזיליה)
נקניק הודו עם לימון, אגוז מוסקט ופטרוזיליה (בגרמנית: White German-Style נקניקיה With Lemon, Nutmeg, and Pטרוזיליה) היא נקניקייה תוצרת טורקיה. ללא גלוטן וקמאיות מנה עיקרית. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 58 גרם חלבון 129 גרם של שומן, וסך הכל 1424 קלוריות. אם יש לכם אגוז מוסקט, גרידת לימון, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. נסו פיצה נקניקייה בסגנון גרמני, נקניק הודו שיפודי רוזמרין מעל פטרוזיליה פקאן קוסקוס, ו עוף לימון עם יין לבן ופטרוזיליה קל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים טורקיה ומלח בקערה גדולה ולזרוק עד מצופה באופן שווה.
להעביר מיכל אטום ומקרר לפחות 1 לילה עד 2 ימים. בינתיים, להביא סיר בינוני של מים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים חזיר מלח ובצל ומבשלים עד שקוף, על 2 דקות.
מסננים, לשטוף מתחת למים קרים, ומניחים במקפיא עד מוכן לשימוש.
מערבבים טורקיה, גרידת לימון, זנגביל, פלפל לבן, פטרוזיליה, ואגוז מוסקט בקערה של מעבד מזון. תהליך עד הדבק חלקה נוצר, על 30 שניות, לעצור כדי לבדוק את הטמפרטורה לגרד את הצדדים כל 10 שניות. אם התערובת עולה מעל 10°, למקם קערה שלמה של מעבד מזון במקפיא במשך 10 דקות לפני המשך.
הוסף קרח כתוש למעבד מזון ולעבד עד חתיכות קרח נעלמו, כ -30 שניות. עם מכונת ריצה, לאט להוסיף שומן קפוא בצל, לעצור כל 15 שניות כדי לגרד את הצדדים ולבדוק את הטמפרטורה. אם התערובת עולה מעל 10°, למקם קערה שלמה של מעבד מזון במקפיא במשך 10 דקות לפני המשך. תהליך עד התערובת היא חלקה לחלוטין. מבשלים כמות קטנה של תערובת במחבת או במיקרוגל כדי לטעום תיבול ולהתאים לפי הטעם.
מילוי שקית מאפה מצויד עצה עגולה חלקה או מילוי נקניק עם תערובת, להיות זהיר לשלב כמה שפחות אוויר ככל האפשר. הזנת תרמילי חזיר על קצה ולקשור את הקצה. למלא תרמילים לאט ובהתמדה, קשירה או פיתול קישורים כמו שאתה הולך אם תרצה בכך. נקניקיות צונן לפחות 1 שעה עד לילה לפני הבישול.
כדי לבשל, להביא 2 ליטרים של מים לרתיחה בסיר בינוני ולהסיר מן החום.
להוסיף נקניקיות, לכסות, ולתת לבשל במשך 20 דקות.
מגישים כמו-עם חרדל, או במקום במקפיא במשך 10 דקות.
הסר נקניקיות מהמקפיא ולהמיס חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני עד הקצפה תת-קרקעית.
מוסיפים נקניקיות ומבשלים, הופכים מדי פעם, עד חום זהוב משני הצדדים, כ 4 דקות.