אם יש לכם נקניק, קישואים, עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: קישואים לטגן, קישואים תירס מוקפץ, ו קישואים גזר לטגן.
הוראות
1
במחבת מעל חום בינוני, חום את הנקניק.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר נקניק ממחבת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים מרגרינה, קישואים ובצל למחבת ומבשלים עד שקישואים פריכים ועדינים. החזירו את הנקניק המשחה למחבת והוסיפו מלח שום, אורגנו ופלפל שחור. מבשלים עד שכל החומרים חמים.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
¼ כוס קמח גדושה
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק