קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

נקניק סראנו, זית, פטה וטילים עם קרוסטיני תוצרת בית

נקניק סראנו, זית, פטה וטילים עם קרוסטיני תוצרת בית
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל כל פעם שאתם משתוקקים לאוכל ים תיכוני. נסו לעשות חזיר סראנו, זית, פטה & מגש רקטות עם קרוסטיני תוצרת בית בבית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 27 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 467 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם לחם שאור, שמן זית, חזיר סראנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו נקניק סראנו ומזמביריו קרוסטיני, סלט פטה אפרסק, בשר חזיר עם רוטב שמן זית פירותי, ו Crostini עם פירה אפונה, רקטה & שעועית רחבה.

הוראות

1
Crostini צריך להיעשות לא יותר מ 15 דקות מראש. פורסים את הלחם בעובי ומברישים מעט שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
קרוסטיניקרוסטיני
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
2
מחממים מחבת מחבת וגריל את הלחם בקבוצות עד שהחצאים מסומנים היטב ומושכים על ידי הגריל, והקרביים עדיין רכים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
לעטוף את החזיר על המגש הגדול ביותר יש לך לא להניח אותו שטוח, לאפשר לו להתנפח מעט. לשבור את הפטה ביד לתוך גושים לא סדירים בערך בגודל של אגוז, ואז נקודה על החזיר. מניחים באופן אקראי את הזיתים על הבשר ומניחים בזהירות את הרקטה על פני המגש. ממש לפני שהאורחים שלכם נכנסים, טפטפו בזהירות על מעט שמן זית ואחריו הדבש.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
4
מניחים את הקרוסטיני על מגש נפרד או בקערה, ומגישים לצד הסלט ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיניקרוסטיני
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הספלטי קיאנטי די.או. סי. ג ' י (באנגלית: Spalletti Chianti D. O. C. G) עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
מיוצר בעיקר מן הגפנים Sangioveto של האחוזה Poggio Reale, זה יין קלאסי מובנה מראה הערות של אדמה ועור על האף עם גוונים woodsy. הפרי נקי ורך, עם טאנינים עדינים על הגימור.