נקניק עוף איטלקי ומרק ארטישוק
נקניק עוף איטלקי ומרק ארטישוק יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 633 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה מושלם עבור סתיו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לכם לבבות ארטישוק, לחם ג'בטה חם, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מרק נקניק עוף איטלקי, מרק נקניק עוף איטלקי עם שעועית לבנה, ו שעועית טוסקנית, עוף ומרק נקניק איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה. מבשלים נקניק עד השחמה, ערבוב לעתים קרובות, 10 דקות.
מוסיפים מרק, ארטישוקים, 2 כוסות מים ומביאים לרתיחה.
להוסיף chard ומבשלים, מכוסה, עד נבול, על 3 דקות. מרק מצקת לתוך קערות ומגישים עם גבינה מגוררת טרי ולחם.