נקניק פולני ופירוג'י חלוסקי
זקוקים למזנון ללא גלוטן, ראשוני וקטוגני ? נקניק פולני ופירוג'י הלוסקי יכולים להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מתאים ל-8 ומחירו 58 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 202 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -17 גרם שומן . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בצל, נקניקיית קילבסה, כרוב וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 26% , וזה די גרוע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קל פולני חלוסקי , נקניק וכרוב פולני , ונקניק וירקות פולניים .
הוראות
מביאים לרתיחה סיר גדול רדוד של מים וזורקים פנימה פיירוגיות קפואות. מרתיחים על אש בינונית עד שהפירוגים צפים למעלה, כ-5 דקות; מסננים ומניחים בצד.
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה; מבשלים ומערבבים כרוב ובצל עד שהכרוב נבול, 8 עד 10 דקות.
מפזרים מלח ופלפל שחור ומערבבים פנימה חתיכות קילבסה; מבשלים עד שהנקניק מחומם, עוד 5 דקות.
הניחו בעדינות את הפירוג'ים במחבת והזיזו את תערובת הנקניקיות הצידה כדי לאפשר לפירוג'ים להתבשל על פני המחבת החמה עד שהם מתנפחים ומשחימים מעט בתחתית, כ-20 דקות.
יוצקים מרק ומנמיכים את האש לבינוני-נמוך; מכסים ומבשלים עד שהכרוב רך, 10 עד 15 דקות.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
Pierogies עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את Perrier-Jouet Grand Brut. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-57 דולר לבקבוק.
![פרייר-ז'ואט גרנד ברוט]()
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
הרעננות והחיוניות המרשימה של ניחוחות הפרחים והפירות (פירות צהובים ופירות טריים) משתרשים, לפני שהם מפנים את מקומם לתווים עדינים של וניל וחמאה, ומשווים ליין אופי פירותי ועקבי. התווים של שזיף דובדבן, לימון ותפוז ברגמוט מופיעים תחילה, ואז מפנים מקום לפרחים של עצי פרי, כגון ליים ויערה. אחריהם מופיעים תווים של חמאה, עוגות מדלן וסוכר וניל. תווים מתמשכים של אשכולית, אפרסקים לבנים, אגסים ירוקים, עצי תפוח ואגוזי לוז ירוקים מסיימים את הטעם.