נקניק פיקנטי ופיצת פטריות
נקניק פיקנטי ופיצת פטריות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 303 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם קמח תירס, רוטב מרינרה דל נתרן, פטריות מראש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצק פיצה בקירור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה לקינוח בגריל כקינוח. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. וזה די טוב. מתכונים דומים: פיצת פטריות ונקניקיות, פיצה הפוכה עם נקניק ופטריות., ו נקניק, פלפל ופיצת פטריות.
הוראות
מניחים את הבצק בקערה מצופה בתרסיס בישול; מניחים לבצק לעמוד, מכוסה, במשך 15 דקות.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה; מחבת מעיל עם ספריי בישול.
מוסיפים נקניק למחבת; מבשלים 3 דקות, ערבוב להתפורר.
מוסיפים בצל ופטריות; מטוגנים 4 דקות.
להוסיף פלפל; לטגן 2 דקות.
מפזרים תבנית אפייה עם קמח תירס; בצק רול לתוך מעגל 12 אינץ ' על תבנית אפייה מוכנה.
מורחים רוטב על בצק, משאיר גבול 1/2 אינץ'. למעלה עם תערובת נקניק.
מפזרים גבינות על תערובת נקניק.
אופים ב 450 על מדף התנור התחתון במשך 17 דקות או עד הקרום הוא זהוב.