קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

נקניק, פלפל אדום ופטה פריטטה

נקניק, פלפל אדום ופטה פריטטה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו נקניק, פלפל אדום ופטה פריטטן. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון, 96 גרם שומן, ובסך הכל של 1052 קלוריות. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. גשו לסופר וקנו פלפלים קלויים, מלח ופלפל, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 61%. נסו פלפל אדום קלוי ופטה פריטטה, תפוח אדמה, פלפל אדום ופטה פריטטה, ו נקניק, פטה וקייל פריטטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לפריטטה: חממו את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
במחבת מטגן גדולה בתנור על אש גבוהה, מוסיפים את שמן הזית, הבצל, הנקניק, השום והאורגנו, תוך ערבוב תדיר לפירוק הגושים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
אורגנואורגנו
נקניקנקניק
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את הפלפלים הקלויים ומבשלים כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
4
בקערה גדולה מקציפים יחד את הביצים, השמנת, גבינת הפטה, המלח והפלפל המעושן.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גבינת פטהגבינת פטה
קרםקרם
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
5
יוצקים את התערובת לתבנית המטגנת ואופים עד שהביצים מתייצבות ושחומות זהובות והפריטטה מתרחקת מעט מהצדדים, כ-35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
6
מוציאים את הפריטטה מהתנור ומניחים להתקרר כ -10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
לרוטב: בקערה קטנה שלבו את העירית, גרידת הלימון והמיץ, השמנת החמוצה ושמן הזית. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גרידת לימוןגרידת לימון
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
שמן זיתשמן זית
עיריתעירית
מיץמיץ
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
חותכים את הפריטטה לחתיכות ומגישים עם בובת רוטב השמנת החמוצה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנתרוטב שמנת