נקניק, פלפל אדום ופטה פריטטה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו נקניק, פלפל אדום ופטה פריטטן. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון, 96 גרם שומן, ובסך הכל של 1052 קלוריות. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. גשו לסופר וקנו פלפלים קלויים, מלח ופלפל, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 61%. נסו פלפל אדום קלוי ופטה פריטטה, תפוח אדמה, פלפל אדום ופטה פריטטה, ו נקניק, פטה וקייל פריטטה (מתכונים דומים).
הוראות
לפריטטה: חממו את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
במחבת מטגן גדולה בתנור על אש גבוהה, מוסיפים את שמן הזית, הבצל, הנקניק, השום והאורגנו, תוך ערבוב תדיר לפירוק הגושים.
מוסיפים את הפלפלים הקלויים ומבשלים כ -10 דקות.
בקערה גדולה מקציפים יחד את הביצים, השמנת, גבינת הפטה, המלח והפלפל המעושן.
יוצקים את התערובת לתבנית המטגנת ואופים עד שהביצים מתייצבות ושחומות זהובות והפריטטה מתרחקת מעט מהצדדים, כ-35 דקות.
מוציאים את הפריטטה מהתנור ומניחים להתקרר כ -10 דקות.
לרוטב: בקערה קטנה שלבו את העירית, גרידת הלימון והמיץ, השמנת החמוצה ושמן הזית. מתבלים במלח ופלפל.
חותכים את הפריטטה לחתיכות ומגישים עם בובת רוטב השמנת החמוצה.