קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות50
מגזין

נקניק, פלפל בלזניה ובצל

נקניק, פלפל בלזניה ובצל
לעולם אין יותר מדי מתכונים עיקריים, אז נסו לנסות נקניק, פלפל ובצל Lasganananananan. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 1036 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, מלח, אטריות לזניה ללא רתיחה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו בצל ופלפל גבינה כדור, בצל מקורמל ומחרוזת פלפל בל, ו פלפל, מנגו ועוף בצל אדום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מחממים 2 כפיות שמן במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים בצל, שום, ו 1/4 כפית פלפל אדום טחון; מכסים ומבשלים 10 דקות או עד בצל הוא חום זהוב, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
הסר ממחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מחממים 2 כפיות שמן במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים פלפלים ו 1/4 כפית פלפל אדום טחון; לטגן 10 דקות או עד רך.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
7
הסר מהחום. מערבבים בתערובת בצל ומלח. להזמין חצי עבור כריכי נקניק איטלקי.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקינקניק איטלקי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
מבשלים קישורי נקניק על פי הוראות החבילה. שמור 4 קישורים לכריכים. קוצצים הנותרים 4 קישורים.
מרכיבים שתצטרך
קישורים לנקניקיותקישורים לנקניקיות
9
מורחים רוטב פסטה 3/4 כוס בתחתית צלחת אפייה מרובעת 8 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול. סדר 2 אטריות על רוטב פסטה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
רוטב פסטהרוטב פסטה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
10
מפזרים חצי מגבינת השמנת על האטריות; למעלה עם 1/4 כוס פרמזן, תערובת בצל ופלפל כוס 1, וחצי מהנקניק הקצוץ. חזור על שכבות, מסתיים עם נקניק. למעלה עם שאריות אטריות לזניה; מורחים הנותרים רוטב פסטה על אטריות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
רוטב פסטהרוטב פסטה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
11
מפזרים מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
12
כיסוי צלחת עם נייר, tenting כדי למנוע רדיד לגעת בשכבה העליונה.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
13
אופים ב 375 במשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
14
הסר רדיד; אופים 10 דקות או עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
15
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.