נקניק, קישואים, ופיצת פלפל
נקניק, קישואים, ופיצת פלפל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 874 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 50 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם טימין, קישואים, בצק פיצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. מתכונים דומים: פיצה נקניק ופלפל, פיצה עם רוטב פלפל, ו פיצה נקניק ופלפל.
הוראות
מסדרים מדפי תנור בשליש התחתון והעליון של התנור.
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה, לא דביקה מעל חום בינוני גבוה ונקניק חום משני הצדדים עד כמעט נעשה, על 3 דקות; לנקז על מגבות נייר. בעוד הנקניק מבשל, מגלגל בצק על משטח מקומח היטב לשני מלבנים 10-x 14 אינץ 'או סיבובים 12 אינץ' ולהעביר לשני גיליונות אפייה ungreased. מחלקים את הנקניק בין שני המלבנים העליון עם קישואים ופלפלים.
מפזרים קורנית טפטוף עם שמן שנותר. מתבלים במלח ופלפל.
אופים פיצות במשך 15 דקות.
הסר מהתנור העליון עם פרובולון. חזור לתנור 2 עד 3 דקות עד שהגבינה נמסה, קצוות העוגות משחימים קלות, והנקניק מבושל היטב.