נקניק קרמי ופטוצ'יני
חזיר קרמי ופטוצ'יני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 441 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בשר חזיר, פטוצ'יני, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. , שהוא מוצק. נסו נקניק קרמי ופטוצ'יני, פטוצ'יני קרמי, ו פטוצ'יני חזיר קרמי (מתכונים דומים).
הוראות
קוק ולנקז פטוצ ' יני לפי ההוראות.
במחבת 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שום ובצל; לבשל 1 דקה.
מוסיפים חזיר ואפונה; מבשלים 1 עד 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד חם.
להפחית את החום לנמוך. מערבבים יוגורט, רוטב וחלב.
להוסיף פטוצ ' יני; לבשל 2 עד 3 דקות, תוך ערבוב כל הזמן, עד חם.