אם יש לכם נקניקיות חזיר, passata, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה מדהים. מתכונים דומים: נקניק תרד פסטה לאפות, רוטב איטלקי תרד פסטה לאפות, ו עוף צלוי ברוטב תרד אלפרדו.
הוראות
1
מחממים מחבת גדולה ומחממים את הנקניקיות, באמצעות כף עץ כדי לשבור את הבשר.
יוצקים כל שומן מהמחבת, מערבבים את הפסטה, מביאים לרתיחה, ואז מוסיפים את האורגנו ואת העונה. מבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
פאסאטה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
לבשל את הפסטה עבור 2 דקות פחות מאשר החבילה אומרת, להזמין קצת מי בישול, ואז לנקז, מגניב מתחת למים קרים לנקז שוב. בינתיים, יוצקים קומקום של מים רותחים על התרד במסננת לנבול, ואז לסחוט את כל המים.
בצלחת גדולה, מוסיפים את רוטב הבשר, ואז את התרד, קצת אגוז מוסקט ותיבול. לאחר מכן, להוסיף שליש פרמזן, פסטה גביני, יותר אגוז מוסקט ולבסוף את שאר הגבינה. לעטוף להקפיא. להפשיר בטמפרטורת החדר במשך כ 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)