נקניק רוזמרין טרי עם קומפוט אפרסק
חזיר רוזמרין טרי עם קומפוט אפרסק הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1154 קלוריות, 99 גרם חלבון ו 76 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו שוק חזיר, סוכר חום, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. נסו פנקייק תפוחים מחיטה מלאה עם קומפוט אפרסק טרי, יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח, ו קומפוט אשכוליות בסירופ רוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך בשר חזיר: בלילה לפני ההגשה בשר חזיר, להתיר אותו לקצץ את כל אבל שכבה דקה של שומן. בקערה קטנה, מערבבים שום, רוזמרין, מלח ופלפל. לשפשף על כל בשר חזיר.
מניחים חזיר במחבת צלייה גדולה, מכסים ומקררים בין לילה.
מערבבים אפרסקים, סוכר חום, זנגביל, מלח ופלפל בסיר גדול וכבד. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד אפרסקים רכים, 20 דקות.
מעבירים לקערה ומגניבה. צ ' יל, מכוסה היטב, עד מוכן לשימוש.
מחממים תנור ל 218°. עם סכין חדה, להבקיע דפוס crosshatch לתוך שומן ועור על בשר חזיר. באמצעות חוט מטבח, לקשור חזיר בחזרה לתוך הגליל המקורי שלה.
מניחים חזיר, צד שומן למעלה, על מדף במחבת צלייה.
צלי במשך 15 דקות. טמפרטורת תנור נמוכה יותר 177°, לכסות את החזיר באופן רופף עם רדיד וצלוי במשך 2 עד 2 1/2 שעות.
הסר רדיד ולהמשיך לצלות עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך אוגרי חלק עבים 66°, 30 דקות.
להעביר בשר חזיר ללוח גילוף, לכסות ולתת לשבת במשך 20 דקות.
פורסים בשר חזיר ומגישים עם קומפוט.