נקניק, שאור ופלפל בל Spiedini
נקניק, שאור, ופלפל בל Spiedini עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 528 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פלפלים, יין שרי, חומץ, חרדל דיז'ון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. עם כפית נסו פסטה עם נקניק ופלפל אדום, תבשיל נקניק ופלפל פעמון, ו פאייה נקניקייה ופלפל פעמון איטלקית (מתכונים דומים).
הוראות
הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה).
להקציף תחילה 4 מרכיבים בקערה קטנה, ואז לטאטא בשמן. רוטב העונה עם מלח ופלפל; להפריש. על כל אחד 8 שיפודי מתכת, לסירוגין חוט 3 חתיכות פלפל, 2 חתיכות נקניק, 4 חתיכות בצל, ו 2 קוביות לחם.
שיפודי מברשת בכל רחבי עם 1 כף ההלבשה כל. גריל עד חרוך קלות, פונה לעתים קרובות, על 12 דקות. לזרוק ירקות בקערה גדולה עם מספיק רוטב שנותר מעיל; לחלק בין 4 צלחות. למעלה עם שיפודים.
שיפודי מברשת עם יותר רוטב.