נקניק שרימפס אנדויל עם Asiago גריטס
נקניק שרימפס אנדויל עם שיבולת שועל Asiago עשוי להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 550 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 48 דקות. נסו נקניק שרימפס אנדויל עם גריסים, נקניק איטלקי חם ושרימפס עם גריסים אסיאגו, ו שרימפס חנוק, נקניקיות אנדוויל, ודגנים (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף שרימפס; devein, אם תרצה בכך.
ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה; מוסיפים נקניק, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 5 דקות או עד השחמה קלה.
מוסיפים שרימפס, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 3 עד 5 דקות או רק עד שרימפס להפוך ורוד.
הסר תערובת שרימפס ונקניקיות ממחבת.
מוסיפים שמנת, מרק ויין למחבת; מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, 5 דקות או עד מעט מעובה. מערבבים גבינה ופלפל; לבשל, ערבוב כל הזמן, 6 עד 8 דקות או עד גבינה מותכת. מערבבים בתערובת שרימפס ונקניק.
מגישים מעל שיבולת שועל אסיאגו.