נקניק, תפוח ומילוי חמוציות
נקניק, תפוח ומילוי חמוציות יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 212 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם סלרי, מרווה, נקניק הודו טחוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: חמוציות, תפוח ונקניקיות מלית, תפוח, נקניק ומילוי חמוציות, ו מילוי נקניקיית תפוח חמוציות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מורחים את קוביות לחם החיטה הלבנה והמלאה בשכבה אחת על תבנית אפייה גדולה.
אופים במשך 5 עד 7 דקות בתנור שחומם מראש,או עד קלוי שווה.
מעבירים קוביות לחם קלויות לקערה גדולה.
במחבת גדולה, מבשלים את הנקניק והבצל על אש בינונית, ערבוב ושבירת הגושים עד להשחמה שווה.
מוסיף את הסלרי, מרווה, רוזמרין, טימין; לבשל, ערבוב, במשך 2 דקות כדי למזג טעמים.
יוצקים תערובת נקניק מעל לחם בקערה.
מערבבים תפוחים קצוצים, חמוציות מיובשות, פטרוזיליה וכבד.
טפטוף עם מניית הודו וחמאה מומסת, ומערבבים קלות. כפית לתוך טורקיה למילוי רופף.