נקניקיות איטלקיות עם עדשים
נקניקיות איטלקיות עם עדשים היא ללא גלוטן וטבעוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 435 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם פטרוזיליה, בצל, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: נקניקיות איטלקיות עם עדשים, נקניקיות ראש השנה עם עדשים שום, ו נקניקיות מטוגנות עם תפוחי אדמה ועדשים.
הוראות
כדי לבשל את העדשים, לשים 23 כפות של השמן לתוך סיר בגודל טוב (ואחד שיש לו מכסה שמתאים) על החום וכאשר חם שלה להוסיף את הבצל הקצוץ.
מפזרים מלח (אשר מסייע במניעת השחמה שלה) ומבשלים מעל חום נמוך עד בינוני עד רך (כ 5 דקות).
מוסיפים את העדשים, מערבבים היטב ולאחר מכן מכסים בנדיבות עם מים קרים. מביאים לרתיחה, ואז מכסים ולתת להתבשל בעדינות במשך חצי שעה בערך עד מבושל ורוב, אם לא כל, הנוזלים נספגים. אני לא מוסיף מלח בשלב זה שכן הרוטב המסופק על ידי הנקניקיות מאוחר יותר (ואשר יהיה שפכו על העדשים) יהיה מלוח למדי עצמו. אז, לחכות ולטעום. וזכור, אתה יכול כמובן לבשל את העדשים מראש.
בכל מקרה, כאשר גם העדשים כמעט מוכנים או שאתה עומד לחמם אותם, לשים מחבת כבדה על המבער, לכסות עם סרט של שמן ולהוסיף את השום החבול. מבשלים כמה דקות ואז מוסיפים ומשחימים את הנקניקיות. כאשר הנקניקיות חומות על שני הצדדים which רגיל לקחת יותר מ 5 דקות או sothrow ביין ומים ולתת בועה למעלה. מכסים את המחבת, או עם מכסה או רדיד אלומיניום, ומבשלים כ 15 דקות. באמצעות מזלג, מועך את השום הרך עכשיו לתוך הרוטב וטעם לתיבול, הוספת קצת יותר מים אם חזק מדי שלה.
הסר את העדשים לקערה או צלחת רדודה (אני מפנה את הנקניקיות מחבת הבישול שלהם, plonk את העדשים, ולאחר מכן להמשיך) ואז לכסות עם הנקניקיות שלהם garlicky, רוטב וייני.
מפזרים קצת פטרוזיליה שטוחה.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;