נקניקיות הודו עם מולסה שעועית אפויה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל נקניקיות הודו עם מולסה שעועית אפויה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 15 מנות. מנה אחת מכילה 334 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. לך לחנות ותביא דבשה, ביצה, רוטב ווסטרשייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד מולסה כהה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מולסה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: שעועית אפויה מהירה מחבת ונקניקיות, מולסה שעועית אפויה, ו כל מולסה אמריקאית שעועית אפויה.
הוראות
מחממים תנור ל 191°. הפוך שעועית אפויה: לבשל בייקון במחבת גדולה על חום בינוני עד פריך, על 10 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר בייקון לצלחת נייר מצופה מגבת לנקז שומן. בטל את כל אבל 1 כף. שמן מפן.
מוסיפים בצל למחבת ומבשלים עד שקוף, כ 5 דקות. מערבבים שעועית, סוכר חום, מולסה, רוטב ווסטרשייר, חרדל יבש ומלח. מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 25 דקות.
הסר בצק מהחבילה. (לא לקרוע בצק לאורך ניקובים.)
חותכים אותו במחצית לרוחב. על משטח מקומח קל, להתגלגל ולמתוח חצי לאורכו, ולאחר מכן לקצץ קצוות קצרים כדי ליצור מלבן 10-by-6-inch.
חתוך באלכסון לשני משולשים.
מגלגלים 1 נקניקיה בכל משולש מקצה רחב אחד לנקודה, לחיצה קלה לאטום.
מברשת בצק עם ביצה. חזור עם בצק שנותר נקניקיות.
אופים על תבנית אפייה משומנת קלות עד הזהב, 15 עד 18 דקות.