נקניקיות ופרמזן
ראש לחנות ולקחת סדינים בצק עלים, חלב, גבינת פרמזן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 28%, המנה הזו לא כל כך סופר. מתכונים דומים: פחזניות תפוחי אדמה פרמזן, פרמזן עם מרינרה, ו פחזניות פרמזן בזיליקום.
הוראות
מחממים תנור 400 מעלות צלזיוס.
חותכים כל דף מאפה ל -3 רצועות לאורך. בקערה קטנה מקציפים ביצה עם חלב עד לקבלת תערובת אחידה.
מברישים את החלק העליון של כל רצועת מאפה בתערובת הביצים/חלב ומפזרים על כל אחד 1 כף גבינה.
מחלקים את הנקניקיה הלא מבושלת ל -6 מנות שוות. מעצבים כל מנה ליומן באורך זהה לרצועות המאפה.
מניחים בול עץ נקניק אחד באמצע כל רצועת מאפה. מקפלים את הקצוות של המאפה עד לצרף נקניק ולצבוט יחד בחוזקה.
מברישים צמרות עם זיגוג הביצה שנותר. צינה 15 דקות.
הניחו דף שקית נייר חומה על תבנית עם נייר אפייה.
חותכים כל גליל מאפה לפרוסות 1 אינץ ' ומניחים על גבי הנייר החום.
אופים במשך 15-20 דקות או עד נקניק מבושל ומאפה הוא שחום קלות. מקררים שאריות.