נקניקיות חזיר תוצרת בית של רייצ'ל אלן עם קולקאנון ורסק תפוחים
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם מלח ופלפל, אונקיות כרוב, שמן חמניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: נקניקיות חזיר תוצרת בית עם Colcannon ורסק תפוחים, תבשיל האירי של רייצ'ל אלן, ו מרק דגים Ballycotton של רייצ'ל אלן.
הוראות
1
מערבבים יחד את החזיר, פירורי לחם, ביצה, שום ופטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל. מטגנים מעט מהתערובת במחבת עם מעט שמן זית או חמניות כדי לראות אם התיבול טוב.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
שמן חמניות
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
למרקם חלק וניתן למריחה
1/4 כוס שומן חזיר
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
בלילת לחם תירס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מחלקים את התערובת לשנים עשר מנות ומעצבים כל אחד לנקניקיה.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
3
מניחים על תבנית אפייה או צלחת ומניחים בצד עד שאתה רוצה לבשל אותם. (מצמרר אותם ליום במקרר הוא בסדר, או שאתה יכול להקפיא אותם.)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
כדי להפוך את colcannon: לבשל את תפוחי האדמה, מכוסה, במים מלוחים רותחים במשך 10 דקות. לאחר מכן לנקז שלושה רבעים של המים ולהמשיך לבשל על אש נמוכה עם המכסה על עוד 20 עד 30 דקות עד מבושל. מבחן באמצעות שיפוד או להרגיש עם האצבעות שלך; להימנע דקירה תפוחי אדמה עם סכין כי זה יגרום להם להיפרד. כאשר מבושלים, לנקז את כל המים הנותרים, לקלף, ומחית עם 1/4 כוס החמאה תוך כדי חם. אני בדרך כלל מחזיק את תפוחי האדמה במזלג ומקלף בסכין אם הם חמים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
רול פירות צהוב אחד
5
בינתיים, לבשל את הכרוב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
6
חותכים את הכרוב לרבעים, ואז לחתוך את הליבה. דק לחתוך את הכרוב על פני התבואה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
7
מחממים סיר, מוסיפים את שאר 1/4 כוס חמאה, מים, ואת הכרוב פרוס. לזרוק על חום בינוני במשך 5 עד 7 דקות, עד רק מבושל.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
הוסף לתפוחי האדמה, ולאחר מכן להוסיף את רוב החלב החם והפטרוזיליה, שמירה על חלק מהחלב בחזרה במקרה שאתה לא צריך את כל זה. מתבלים לטעום ולהכות עד שמנת חלקה, הוספת חלב יותר במידת הצורך. בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, להפוך את רסק התפוחים ונקניק.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/4 כוס שומן חזיר
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
לחמניות לבנות
1
שים את התפוח בסיר קטן עם המים. מכסים ומבשלים על חום עדין (מערבבים מדי פעם) עד שהתפוח נשבר לדייסה.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים סוכר לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1
מחממים מחבת על אש נמוכה עד בינונית, מוסיפים 2 כפות שמן זית ומטגנים בעדינות את הנקניקיות במשך 12 עד 15 דקות, עד להזהבה מכל הצדדים ומבשלים מבפנים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מגישים עם קולקאנון ורסק תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה