נקניקיות חזיר תוצרת בית של רייצ'ל אלן עם קולקאנון ורסק תפוחים
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם מלח ופלפל, אונקיות כרוב, שמן חמניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: נקניקיות חזיר תוצרת בית עם Colcannon ורסק תפוחים, תבשיל האירי של רייצ'ל אלן, ו מרק דגים Ballycotton של רייצ'ל אלן.
הוראות
1
מערבבים יחד את החזיר, פירורי לחם, ביצה, שום ופטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל. מטגנים מעט מהתערובת במחבת עם מעט שמן זית או חמניות כדי לראות אם התיבול טוב.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
שמן חמניות
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בלילת לחם תירס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מחלקים את התערובת לשנים עשר מנות ומעצבים כל אחד לנקניקיה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
3
מניחים על תבנית אפייה או צלחת ומניחים בצד עד שאתה רוצה לבשל אותם. (מצמרר אותם ליום במקרר הוא בסדר, או שאתה יכול להקפיא אותם.)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
4
כדי להפוך את colcannon: לבשל את תפוחי האדמה, מכוסה, במים מלוחים רותחים במשך 10 דקות. לאחר מכן לנקז שלושה רבעים של המים ולהמשיך לבשל על אש נמוכה עם המכסה על עוד 20 עד 30 דקות עד מבושל. מבחן באמצעות שיפוד או להרגיש עם האצבעות שלך; להימנע דקירה תפוחי אדמה עם סכין כי זה יגרום להם להיפרד. כאשר מבושלים, לנקז את כל המים הנותרים, לקלף, ומחית עם 1/4 כוס החמאה תוך כדי חם. אני בדרך כלל מחזיק את תפוחי האדמה במזלג ומקלף בסכין אם הם חמים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
רול פירות צהוב אחד
5
בינתיים, לבשל את הכרוב.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)
6
חותכים את הכרוב לרבעים, ואז לחתוך את הליבה. דק לחתוך את הכרוב על פני התבואה.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
7
מחממים סיר, מוסיפים את שאר 1/4 כוס חמאה, מים, ואת הכרוב פרוס. לזרוק על חום בינוני במשך 5 עד 7 דקות, עד רק מבושל.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
8
הוסף לתפוחי האדמה, ולאחר מכן להוסיף את רוב החלב החם והפטרוזיליה, שמירה על חלק מהחלב בחזרה במקרה שאתה לא צריך את כל זה. מתבלים לטעום ולהכות עד שמנת חלקה, הוספת חלב יותר במידת הצורך. בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, להפוך את רסק התפוחים ונקניק.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1/4 כוס שומן חזיר
גבינת זרלה מגוררת חלקית
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
1
שים את התפוח בסיר קטן עם המים. מכסים ומבשלים על חום עדין (מערבבים מדי פעם) עד שהתפוח נשבר לדייסה.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים סוכר לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלי
1
מחממים מחבת על אש נמוכה עד בינונית, מוסיפים 2 כפות שמן זית ומטגנים בעדינות את הנקניקיות במשך 12 עד 15 דקות, עד להזהבה מכל הצדדים ומבשלים מבפנים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
גבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מגישים עם קולקאנון ורסק תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה