קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

נקניקיות מחית קלאסיות

נקניקיות מחית קלאסיות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל נקניקיות קלסיות מחית. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 404 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. . אם יש לך אורגנו, חמאה, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. עם כפית ציון של 52% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: נקניקיות טבעוניות ומחית פחמימות נמוכה! (Bangers & Mash), נקניקיות ופירה, ו נקניקיות ופירה.

הוראות

1
מניחים את תפוחי האדמה במחבת, ולהוסיף מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד מכרז, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
ניקוז, משאיר את תפוחי האדמה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
בינתיים, מערבבים את קוביות המרק לחלב החם עד מומס. מערבבים את תערובת החלב וחמאה לתוך תפוחי האדמה. מועכים את תפוחי האדמה עד חלקה וקרם.
מרכיבים שתצטרך
קוביית מרקקוביית מרק
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
4
מחממים את שמן הבישול במחבת מעל חום בינוני גבוה. לדקור את הנקניקיות בכמה מקומות עם מזלג, ולמקם אותם למחבת. לבשל, פונה לעתים קרובות, עד חום זהוב ומיצים לרוץ ברור, 12 עד 15 דקות בהתאם עובי.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר מהמחבת ולנקז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
באמצעות אותו מחבת, להוסיף את טבעות בצל. מבשלים ומערבבים על חום בינוני עד הבצלים הם זהובים, אבל עדיין פריך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מחממים את הרוטב במחבת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
כדי לשרת, לגרוף את תפוחי האדמה על צלחת הגשה גדולה. מסדרים את הנקניקיות על תפוחי האדמה, למעלה עם הבצל, טפטוף עם רוטב, ומפזרים אורגנו.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות