נקניקיות עם חרדל.
נקניקיות כרוב עם חרדל עשויה להיות מה שחיפשתם. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 769 קלוריות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם בצד-פיצול לחמניות נקניקיות, פלפל, חרדלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. נסו נקניקיות בהשראת תאילנדית: נקניקיות בגריל עם שום פינאטטי, ג'ינג'ר וכוסברה, נקניקיות עם סלט כרוב בקיץ, ו כלבי סלט אסייתי (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את סלט קול: בקערה גדולה, לשלב את החומץ, מיונז, מלח, זרעי סלרי, חרדל יבש, ופלפל שחור. מערבבים עד בשילוב.
מוסיפים את הכרוב, ומערבבים עד שהוא מצופה באופן שווה את הרוטב. תניח בצד.
יוצקים 1/2 כוס מים למחבת גדולה להגדיר על חום בינוני.
תוסיף את הנקניקיות. מבשלים עד הנקניקיות מחוממות היטב. אם המים לא התאדו, יוצקים את כל המים הנותרים.
מוסיפים כף אחת של חמאה. כאשר הוא נמס, לגלגל את הנקניקיות סביב עד שהם מצופים בחמאה. מבשלים עד הנקניקיות משחימים קלות משני הצדדים, על 6 דקות בסך הכל.
מוסיף את החמאה שנותרה למחבת, ולאחר מכן להוסיף את הלחמניות, לחתוך בצד למטה. לבשל עד השחמה, על 1 דקה. סובב את הלחמניות. המשך בתהליך זה עד הלחמניות משחימים קלות על ארבעה צדדים, על 4 דקות בסך הכל.
כדי לשרת, לשים נקניקיה אחת בכל לחמניה. מעל כולם עם חרדל וכמה כפיות של סלט כרוב.