קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

נקניקיות עם רוטב בצל דביק

נקניקיות עם רוטב בצל דביק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל נקניקיות עם רוטב בצל דביק. מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 564 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 586 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל, טימין, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו נקניקיות ריבה בצל דביקות, נקניקיות עם רוטב בצל מהיר, ו בועה וחריקה עם נקניקיות ורוטב בצל.

הוראות

1
מטגנים נקניקיות במשך 15 דקות או עד השחמה, ולאחר מכן להסיר מן המחבת ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מחממים בצל באותה מחבת, ולאחר מכן מוסיפים קמח, ערבוב במשך 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
להוסיף קורנית, ולאחר מכן להוסיף בהדרגה מלאי. מביאים לרתיחה ואז מבשלים במשך 5 דקות עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
4
מוסיפים רוטב ווסטרשייר, העונה ומגישים עם נקניקיות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
5
עבור בצל: עושה 600 גרם, שהוא 3 קבוצות. זמן הכנה 5 דקות, זמן בישול 30 דקות. ממיסים את החמאה במחבת גדולה ועמוקה ומערבבים דרך הבצל. מכסים במכסה ומבשלים בעדינות במשך כ 10 דקות, עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הסר את המכסה, להוסיף סוכר, ואז לבשל 15-20 דקות, ערבוב, עד שכל הנוזל התאדה ובצל הפכו זהוב. לחלק ל 3 קבוצות כדי להפוך את המתכונים, נכון. ישמור במקרר עד 5 ימים, או להקפיא עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון