נקניקיות צ'ילי לנקניקיות
המתכון צ'ילי נקניקיה עבור נקניקיות צ' ילי יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך על 1 שעה ו -45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 349 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם בצל, רוטב ווסטרשייר, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . וזה טוב. מתכונים דומים: נקניקייה צמחונית קלויה, נקניקיות צ'ילי, ו נקניקיות צ'ילי.
הוראות
מניחים צ 'ילי אנצ' ו לתוך 1 כוס מים רותחים ולהניח בצד עד מתרכך, על 15 דקות. בעוד צ ' ילי ספוג, מניחים בייקון בסיר גדול ומבשלים על אש בינונית גבוהה, ערבוב מדי פעם, עד להשחמה שווה, על 10 דקות.
מסננים שומן עודף אבל שומרים 2 כפות טפטוף בייקון במחבת.
מבשלים ומערבבים בצל לבן ואדום בטפטפי בייקון עם בייקון מעל חום בינוני עם קמצוץ של מלח עד בצל הם שקופים, על 5 דקות; מערבבים שום ומבשלים עד מתרכך, על 1 דקה יותר.
יוצקים 3 כוסות מים רותחים ומערבבים צ ' אק בשר, ערבוב הבשר עם המים כדי לשבור אותו. מביאים לרתיחה ולהפחית את החום לנמוך.
מערבבים רסק עגבניות וגרגרי בויון בקר עד הגרגרים להתמוסס; לאפשר תערובת להתבשל בזמן שאתה להשלים את השלבים הנותרים.
מקום ספוג אנצ 'ו צ' ילי והנוזל שלהם, חרדל חום חריף, אבקת צ 'ילי, רוטב ווסטרשייר, כמון, אבקת שום, תיבול אדובו, ופפריקה לתוך בלנדר להתמזג עד חלקה; לשפוך תערובת לתוך הצ' ילי. השתמש קצת מים כדי לפזר את התערובת הנותרת בבלנדר ויוצקים לתוך הצ ' ילי.
מביאים צ ' ילי לרתיחה איטית מעל חום בינוני-נמוך ומערבבים בשעועית כליות וmasa harina. להפחית את החום לנמוך; לאפשר להתבשל עד עבה ואת הטעמים מעורבבים, לפחות 45 דקות יותר. מתבלים במלח ופלפל שחור. אם צ ' ילי הוא רזה מדי, לערבב יותר מאסה קרינה.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
קאווה, גרנאש ושיראז הם בחירה מצוינת לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. המערות רוג ' ר גולאר גראן Reserva קאווה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![מערות רוג ' ר גולארט גראן רזרבה קאווה]()
מערות רוג ' ר גולארט גראן רזרבה קאווה
היינות המועסקים בייצור קאווה נבחרים בקפידה רבה והם כפופים לתקופת הזדקנות מינימלית של ארבע שנים. לאחר 24 חודשים – ופעם בשנה – הבקבוקים בהזדקנות כפופים לטכניקת déplacé, המורכבת מניעור הבקבוקים על מנת homogenize ולהשיג מיצוי גדול יותר במונחים של פוטנציאל ארומטי וטעם שלהם, על פני יותר מ 48 חודשים של הזדקנות. התוצאה היא קאווה עדינה עם צביעה צהובה חיוורת, גוונים זהובים בהירים, וניצוץ מדהים, כמו גם זרי פרחים מעניינים, מורכבים וחזקים.תערובת: 60% Xare-lo, 20% Macabeo ו 20% Parellada