נקניקיות קלסיות עם גבינה על מקל.
המתכון הקלאסי נקניקיות תירס וגבינה על מקל יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 30 דקות. מנה אחת מכילה 528 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. מתאים ל-18 מנות. אם יש לכם שמן canolan, חרדל חריף, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה עובד טוב כמו מתאבן. עם כפית ציון של 40% המנה הזאת די טובה. נסו מיני נקניקיות על מקל., Jalapeño-גבינה תירס " כלבים", ו נקניקיות צ'ילי קלאסיות (מתכונים דומים).
הוראות
** השתמש בזהירות בעת טיגון עם שמן. שמור סיר על המבער האחורי כדי להגן על KIDDOS קטן * * בקערה גדולה, לשלב תערובת פנקייק וקמח תירס. מערבבים לשלב.
מוסיפים ביצים ומים, מוסיפים יותר מים לפי הצורך עבור הבלילה להיות עבה מעט (אבל לא gloopy יתר על המידה.) התחל על ידי הוספת 4 כוסות, ולאחר מכן לעבוד בדרך שלך עד 6 כוסות או יותר.
מחממים שמן קנולה מעל חום בינוני גבוה. טיפה קצת הבלילה כדי לראות אם זה מוכן: הבלילה צריכה מיד להתחיל לרחוש אבל לא צריך מיד חום/לשרוף. הכנס מקלות לתוך נקניקיות כך שהם 2/3 של הדרך. לעשות את אותו הדבר עם מקלות הגבינה.לטבול את הנקניקיות לתוך הבלילה ולאפשר עודף לטפטף במשך כמה שניות. בזהירות טיפה לתוך השמן (מקל וכל) ולהשתמש מלקחיים או כף כדי לוודא שזה לא פגע בתחתית המחבת ואת המקל. להעיף אותו כאן ושם כדי להבטיח אפילו בראונינג, ולהסיר אותו מן השמן כאשר בחוץ הוא חום זהוב עמוק, על 2 עד 3 דקות. חזור עם גבינה, המאפשר לו לקבל כמו זהב ככל האפשר, כך גבינה יימסו לחלוטין.