נקניקייה פולנית קוואזדילות תירס
נקניק צ'יפס תירס פולני הוא מאכל המגיש 1. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -56 גרם חלבון , 98 גרם שומן , ובסך הכל 1482 קלוריות . , מתכון זה מכסה 42% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה של Allrecipes דורש חמאה, מעט שבבי טורטיה, שום וטורטיות קמח. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו גרועה מאוד (אבל עדיין ניתנת לתיקון). נסו את Rugelach הפולני , Kickin' Vegan Quesadillas ו- Kogi Kimchi Quesadillas עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת על אש בינונית. מבשלים את הנקניק בשמן החם עד להשחמה קלה, כ-5 דקות.
מוסיפים את השום, הסלסה, אבקת הצ'ילי, הפלפל, מלח השום והכמון; מבשלים ומערבבים עד שהשום מתרכך, כ-4 דקות.
מניחים טורטייה על צלחת מתאימה למיקרוגל ומעליה את תערובת הנקניקיות.
מפזרים את גבינת מונטריי ג'ק מגוררת.
מבשלים את הטורטייה במיקרוגל על גבוה עד שהגבינה נמסה, 45 שניות עד דקה, תלוי במיקרוגל.
מפזרים את צ'יפס הטורטיה על גבי הגבינה המומסת ומעל את הטורטיה שנותרה. מושחים את שני הצדדים של הקסאדילה ומניחים במחבת נקייה על אש בינונית. מבשלים עד להזהבה; הופכים וממשיכים לבשל עד להזהבה בצד השני, כ-4 דקות לכל צד.