נקניקיית ארוחת בוקר תוצרת בית
נקניקיית ארוחת בוקר תוצרת בית היא ללא גלוטן וללא לקטוז ארוחת בוקר. מנה אחת מכילה 149 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו כתף חזיר, סוכר חום, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 12 שעות. נסו כריכי ארוחת בוקר תוצרת בית עם נקניק מייפל תוצרת בית, ביצה וגבינה, נקניקיית ארוחת בוקר תוצרת בית, ו נקניקיית ארוחת בוקר תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים זרעי חרדל על חום גבוה במחבת יבשה עד שהם מתחילים להריח קלוי, כ 3 דקות.
העברה מטחנת מרגמה או מטחנת תבלין תהליך עד בסדר.
מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה וזורקים למעיל. מכסים ומקררים לפחות 8 שעות ועד 2 ימים.
אם משתמשים חזיר טחון מראש, לדלג לשלב
אם באמצעות חזיר chunked, פיר להאכיל מקום, בורג, להב, ו צלחת 1/4 אינץ ' של מטחנת בשר במקפיא לפחות 2 שעות. לטחון בשר נקניק על פי הוראות היצרן לתוך קערה של מערבל דוכן או קערה גדולה. אם מרקם עדין רצוי, בשר קר במקפיא במשך 15 דקות לפני שחיקה שוב.
במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לנצח את בשר הנקניק במהירות גבוהה בינונית עד שהוא הופך דביק ודביק, על דקה אחת. לחלופין, ללוש ביד במשך שלוש עד ארבע דקות.
העברת תיק רוכסן נעילה חותם. נקניק ישמור עד 1 שבוע במקרר. טופס לתוך קציצות עבור כריכים ארוחת בוקר, או להשתמש בדמיון שלך כדי לשלב אותו לתוך המון מנות בראנץ טעים.