נשיכות תפוח וושינגטון היא צמחוני מתאבנים. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 573 קלוריות. והוא יספק כ 15 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם אבקת אפייה, עמילן תירס, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 12 שעות ו-50 דקות. נסו עוגת תפוחים וושינגטון, עוגת תפוחים מדינת וושינגטון, ו פיצה וושינגטון אפל נגד סרטן (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: מחבת aebleskiver, או ברזל וופל
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזל
מחבת
1
מערבבים את הסוכר, הקינמון, ואת כלמשטח במיכל פלסטיק עם מכסה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
קינמון
סוכר
2
חותכים את שעועית וניל חצי לאורכו לגרד את הזרעים לתערובת הסוכר, ולאחר מכן לטאטא לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שעועית וניל
זרעים
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
חותכים את חתיכות תרמיל וניל שאריות לקטעים קטנים ולקבור בסוכר. סגור את המכסה ונער כמה פעמים. השאירו את תערובת הסוכר וניל בין לילה כדי לשפר את הטעם.
מרכיבים שתצטרך
סוכר וניל
שעועית וניל
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
סוכר
4
מערבבים את הקמח, קורנפלור, מלח, סודה לשתייה ואבקת אפייה בקערה בינונית. בכוס מדידה נוזלית גדולה, מערבבים את חלב החמאה, קרם כבד ושמן. לפצח את הביצים להפריד את הלבנים לתוך קערה בינונית להפקיד את החלמונים לתוך תערובת חלב חמאה. באמצעות מקצף, מקציפים את החלבונים ביצה עד פסגות רכות מתחילים להיווצר.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
שמנת כבדה
חלב-חמאה
חלבונים
קמח לכל מטרה
חלמון ביצה
ביצה
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
מקציף
קערה
5
הוסף 2 כפות של סוכר וניל ולהמשיך לטאטא עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
סוכר וניל
ציוד שתשתמש בו
מקציף
6
יוצקים את תערובת חלב החמאה לתוך החומרים יבשים לטאטא עד שהוא פשוט מעורב (הבלילה צריכה להיות קצת גבשושי). באמצעות מרית, לקפל לאט בחלבון ביצה מוקצף עד רק incorporated.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
חלבונים
ציוד שתשתמש בו
מרית
מקציף
7
מניחים את הבלילה במקרר עד מוכן לשימוש.
8
עבור רוטב הטבילה תפוח: מרתיחים את סיידר טיוטה וסוכר חום בסיר עד שהסוכר מתמוסס. מערבבים את קורנפלור, קינמון, אגוז מוסקט להקציף עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
סיידר
סוכר חום
עמילן תירס
קינמון
מוסקט
תפוח
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מקציף
9
מוסיף את תפוחים חתוכים לקוביות ומבשלים עד התפוחים מבושלים דרך.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
10
עבור הקצפת: מקציפים את הקרם בקערה קטנה עם מערבל יד, ומוסיפים את הדבש והאגוז מוסקט. כאשר הקרם מתחיל להגדיר, להוסיף את mascarpone ולהמשיך לערבב עד מוקצף.
מרכיבים שתצטרך
קצפת
מסקרפונהname
מוסקט
קרם
דבש
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
11
מחממים את מחבת aebleskiver או וופל, אם משתמשים, על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזל
מחבת
12
מברשת כל חריץ במחבת עם שמן צמחי, ולאחר מכן להוסיף 1 1/2 כפות של הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבת
13
הוסף כמה תפוחים חתוכים לקוביות לחלק העליון של כל חריץ. כאשר התערובת מתחילה לבעבע, השתמש במקלות אכילה כדי להפוך את כדור הבצק 1/4 לפנות. המשך עם 1/4 פונה עד הבצק מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
בצק
ציוד שתשתמש בו
מקלות אכילה
14
הסר מן המחבת לתוך קערה של קינמון-סוכר ולזרוק למעיל.