קושימומחה
מוכן ב12 שעות, 50 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

נשיכות תפוח וושינגטון

נשיכות תפוח וושינגטון
נשיכות תפוח וושינגטון היא צמחוני מתאבנים. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 573 קלוריות. והוא יספק כ 15 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם אבקת אפייה, עמילן תירס, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 12 שעות ו-50 דקות. נסו עוגת תפוחים וושינגטון, עוגת תפוחים מדינת וושינגטון, ו פיצה וושינגטון אפל נגד סרטן (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: מחבת aebleskiver, או ברזל וופל
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזלוופל ברזל
מחבתמחבת
1
מערבבים את הסוכר, הקינמון, ואת כלמשטח במיכל פלסטיק עם מכסה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
קינמוןקינמון
סוכרסוכר
2
חותכים את שעועית וניל חצי לאורכו לגרד את הזרעים לתערובת הסוכר, ולאחר מכן לטאטא לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
זרעיםזרעים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
חותכים את חתיכות תרמיל וניל שאריות לקטעים קטנים ולקבור בסוכר. סגור את המכסה ונער כמה פעמים. השאירו את תערובת הסוכר וניל בין לילה כדי לשפר את הטעם.
מרכיבים שתצטרך
סוכר ונילסוכר וניל
שעועית ונילשעועית וניל
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
סוכרסוכר
4
מערבבים את הקמח, קורנפלור, מלח, סודה לשתייה ואבקת אפייה בקערה בינונית. בכוס מדידה נוזלית גדולה, מערבבים את חלב החמאה, קרם כבד ושמן. לפצח את הביצים להפריד את הלבנים לתוך קערה בינונית להפקיד את החלמונים לתוך תערובת חלב חמאה. באמצעות מקצף, מקציפים את החלבונים ביצה עד פסגות רכות מתחילים להיווצר.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
שמנת כבדהשמנת כבדה
חלב-חמאהחלב-חמאה
חלבוניםחלבונים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלמון ביצהחלמון ביצה
ביצהביצה
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
מקציףמקציף
קערהקערה
5
הוסף 2 כפות של סוכר וניל ולהמשיך לטאטא עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
סוכר ונילסוכר וניל
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
יוצקים את תערובת חלב החמאה לתוך החומרים יבשים לטאטא עד שהוא פשוט מעורב (הבלילה צריכה להיות קצת גבשושי). באמצעות מרית, לקפל לאט בחלבון ביצה מוקצף עד רק incorporated.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
מקציףמקציף
7
מניחים את הבלילה במקרר עד מוכן לשימוש.
8
עבור רוטב הטבילה תפוח: מרתיחים את סיידר טיוטה וסוכר חום בסיר עד שהסוכר מתמוסס. מערבבים את קורנפלור, קינמון, אגוז מוסקט להקציף עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
סיידרסיידר
סוכר חוםסוכר חום
עמילן תירסעמילן תירס
קינמוןקינמון
מוסקטמוסקט
תפוחתפוח
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
9
מוסיף את תפוחים חתוכים לקוביות ומבשלים עד התפוחים מבושלים דרך.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
10
עבור הקצפת: מקציפים את הקרם בקערה קטנה עם מערבל יד, ומוסיפים את הדבש והאגוז מוסקט. כאשר הקרם מתחיל להגדיר, להוסיף את mascarpone ולהמשיך לערבב עד מוקצף.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
מסקרפונהnameמסקרפונהname
מוסקטמוסקט
קרםקרם
דבשדבש
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
11
מחממים את מחבת aebleskiver או וופל, אם משתמשים, על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזלוופל ברזל
מחבתמחבת
12
מברשת כל חריץ במחבת עם שמן צמחי, ולאחר מכן להוסיף 1 1/2 כפות של הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
13
הוסף כמה תפוחים חתוכים לקוביות לחלק העליון של כל חריץ. כאשר התערובת מתחילה לבעבע, השתמש במקלות אכילה כדי להפוך את כדור הבצק 1/4 לפנות. המשך עם 1/4 פונה עד הבצק מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מקלות אכילהמקלות אכילה
14
הסר מן המחבת לתוך קערה של קינמון-סוכר ולזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
15
מגישים עם עוגת תפוחים רוטב טבילה עם קצפת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
קצפתקצפת
תפוחתפוח

מרכיבים

1אפל, קלופים חתוכים לקוביות (ממליץ: Honeycrisp)אפל, קלופים חתוכים לקוביות (ממליץ: Honeycrisp)1אפל, קלופים וחתוכים לקוביות (מומלץ: Honeycrisp)אפל, קלופים וחתוכים לקוביות (מומלץ: Honeycrisp)4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקטיוטת סיידר תפוחים (ממליץ: צריח)טיוטת סיידר תפוחים (ממליץ: צריח)11 קילו קישואים,אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים1(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדיאט קרם סודהדיאט קרם סודה3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעמילן תירסעמילן תירס2(חוֹרֶף)עמילן תירסעמילן תירס2קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמחקמח1(יכול להיות או להרחיק)allspice הקרקעallspice הקרקע1(יכול להיות או להרחיק)קינמון טחוןקינמון טחון3(יכול להיות או להרחיק)קינמון טחוןקינמון טחון0(יכול להיות או להרחיק)אגוז מוסקט טחוןאגוז מוסקט טחון1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1פיינטכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים2(חוֹרֶף)מסקרפונהnameמסקרפונהname11 קילו קישואים,(צינור גדול)(צינור גדול)3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר משובח במיוחדסוכר משובח במיוחד11 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות15ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן צמחי, עבור משומן מחבתשמן צמחי, עבור משומן מחבת