נשיקה מעוגיות ערפד היא לקטו אובו צמחוני ומספק כ 24 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 1 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 118 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה עובד טוב כמו קינוח זול. מתכון זה מ טעם הבית דורש תמצית שקדים, מלח, סוכר וקמח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 8%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו ערפד נשיקה, ערפד נשיקה מרטיני, ו קוקטייל נשיקת הערפד עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר עד אור רכה. מקציפים ביצה ותמציות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קרם
סוכר
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
שלב קמח ומלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת ומערבבים היטב. משטחים לדיסק. עוטפים בניילון ומכניסים למקרר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
מלח
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
3
על משטח מקומח קלות מרדדים בצק ל-1/8 אינץ'. עובי.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
4
חותכים עם 2 אינץ ' מקומח. חותך עוגיות עגול.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיות
5
מניחים מחצית מהעיגולים על ניירות אפייה משומנים.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
6
מניחים 1 כפית ריבה במרכז כל עיגול; למעלה עם העיגולים הנותרים ולחץ קלות על הקצוות כדי לאטום. השתמש בקיסם כדי לתקוע שני חורים קטנים (הדומים לנשיכת ערפד) בחלק העליון של כל עוגיה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
ריבה
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
7
אופים בחום של 325 למשך 10-12 דקות או עד להתייצבות העוגיות. (ריבה תימלט צמרות עוגיות כפי שהם אופים.) מגניב במשך 5 דקות לפני הסרת מחבתות למדפים חוט.
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם בחירה מצוינת לעוגיות. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "