קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות50
ציון בריאות1
מגזין

נשיקות אגוזי לוז שוקולד

נשיקות אגוזי לוז שוקולד
נשיקות אגוזי לוז שוקולד נטול גלוטן, ומספק כ 50 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 146 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם אגוזי לוז, סודה לשתיה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Smooches שוקולד-אגוזי לוז, Smooches שוקולד-אגוזי לוז: Baci D ' Alassio, ו אגוזי לוז עם פרלין אגוזים ורוטב שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומוסיפים את סודה לשתיה. טיפה אגוזי לוז, להחזיר לרתיחה, ו blanch 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מסננים אגוזי לוז במסננת, ואז פרושים על תבנית אפייה בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
מניחים בתנור וצולים 8 עד 10 דקות עד חום בהיר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הסר מהתנור, מניחים מגבת מטבח על המחבת, ומאפשרים להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
לשפשף אגוזי לוז מקורר בין כפות הידיים שלך; עורות צריך להחליק מיד. שים בצד 50 אגוזי לוז שלמים. לטחון את השאר בסדר גמור במעבד מזון מצויד להב מתכת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
7
מניחים סוכר ושמנת כבדה בסיר בינוני ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
מוסיפים את השוקולד הקצוץ, נותנים לשבת 2 דקות, ואז לטאטא עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
להקציף בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
יוצקים את גנאש לתוך קערה של מערבל חשמלי ולאפשר להתקרר עד סט. להתאים את המכונה עם משוט להכות את סט גנאש במהירות בינונית עד קצף ורך, על 2 דקות. מקציפים את אגוזי לוז הקרקע שמורות וליקר אם משתמשים. מקציפים היטב לשלב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס אגוזי לוז טחונים (בערך3/4 כוס אגוזי לוז טחונים (בערך
(מקרטון)(מקרטון)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
טען תערובת לתוך שקית מאפה מצויד עם קצה רגיל 1/2 אינץ'. קו גיליון אפייה עם קלף או נייר שעווה. צינור החוצה כדורי 1/2 אינץ'. על גבי כל כדור, לחץ באחד כל אגוזי לוז קלויים שמורים עד שהוא קבור באמצע הדרך.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
12
מניחים מחבת במקרר כדי להירגע לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
כדי מעיל, מקום שוקולד מזג בקערה בינונית. קו 2 אפיית גיליונות עם קלף או נייר שעווה. קבל את עצמך 2 מזלגות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
הנח כדור אחד מעוטר אגוז על השיניים של מזלג אחד, אגוז למעלה. מנמיכים את המזלג לתוך שוקולד נמס, כיסוי לחלוטין. הרם מזלג למעלה, להשהות 3 שניות כדי לאפשר עודף שוקולד לטפטף, ולאחר מכן להפעיל את החלק התחתון של מזלג לאורך החלק העליון של קערה כדי להסיר עודף שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
15
מניחים מזלג על מחבת paperlined ולהשתמש מזלג שני לדחוף את הממתקים בזמן שאתה למשוך את המזלג הראשון (זה קל יותר ממה שזה נשמע). תשאיר את האגוז למעלה כל הזמן. חזור עם המרכזים הנותרים. אם חם בחוץ, מניחים את הממתקים המוגמרים במקרר להגדיר; אחרת הם יקבעו בטמפרטורת החדר מגניב (65 מעלות).
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
16
שתי הסוכריות האלה עושות מתנות חג מולד נהדרות ארוזות בקופסאות קטנות או בסלים. הם מעורבים אבל ניתן לעשות בקלות בקבוצות גדולות. יום אחד של עבודה יכול להניב מתנות רבות. אתה יכול להכין מנה כפולה של גאנש כמהין ולחלק אותו, ולהכות טעמים שונים לחלקים שונים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus