קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות50
ציון בריאות1
מגזין

נשיקות אגוזי לוז שוקולד

נשיקות אגוזי לוז שוקולד
נשיקות אגוזי לוז שוקולד נטול גלוטן, ומספק כ 50 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 146 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם אגוזי לוז, סודה לשתיה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Smooches שוקולד-אגוזי לוז, Smooches שוקולד-אגוזי לוז: Baci D ' Alassio, ו אגוזי לוז עם פרלין אגוזים ורוטב שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומוסיפים את סודה לשתיה. טיפה אגוזי לוז, להחזיר לרתיחה, ו blanch 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מסננים אגוזי לוז במסננת, ואז פרושים על תבנית אפייה בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
מניחים בתנור וצולים 8 עד 10 דקות עד חום בהיר.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
הסר מהתנור, מניחים מגבת מטבח על המחבת, ומאפשרים להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
לשפשף אגוזי לוז מקורר בין כפות הידיים שלך; עורות צריך להחליק מיד. שים בצד 50 אגוזי לוז שלמים. לטחון את השאר בסדר גמור במעבד מזון מצויד להב מתכת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
7
מניחים סוכר ושמנת כבדה בסיר בינוני ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
מוסיפים את השוקולד הקצוץ, נותנים לשבת 2 דקות, ואז לטאטא עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
9
להקציף בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
10
יוצקים את גנאש לתוך קערה של מערבל חשמלי ולאפשר להתקרר עד סט. להתאים את המכונה עם משוט להכות את סט גנאש במהירות בינונית עד קצף ורך, על 2 דקות. מקציפים את אגוזי לוז הקרקע שמורות וליקר אם משתמשים. מקציפים היטב לשלב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס אגוזי לוז טחונים (בערך3/4 כוס אגוזי לוז טחונים (בערך
(מקרטון)(מקרטון)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
טען תערובת לתוך שקית מאפה מצויד עם קצה רגיל 1/2 אינץ'. קו גיליון אפייה עם קלף או נייר שעווה. צינור החוצה כדורי 1/2 אינץ'. על גבי כל כדור, לחץ באחד כל אגוזי לוז קלויים שמורים עד שהוא קבור באמצע הדרך.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
12
מניחים מחבת במקרר כדי להירגע לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
כדי מעיל, מקום שוקולד מזג בקערה בינונית. קו 2 אפיית גיליונות עם קלף או נייר שעווה. קבל את עצמך 2 מזלגות.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
14
הנח כדור אחד מעוטר אגוז על השיניים של מזלג אחד, אגוז למעלה. מנמיכים את המזלג לתוך שוקולד נמס, כיסוי לחלוטין. הרם מזלג למעלה, להשהות 3 שניות כדי לאפשר עודף שוקולד לטפטף, ולאחר מכן להפעיל את החלק התחתון של מזלג לאורך החלק העליון של קערה כדי להסיר עודף שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
15
מניחים מזלג על מחבת paperlined ולהשתמש מזלג שני לדחוף את הממתקים בזמן שאתה למשוך את המזלג הראשון (זה קל יותר ממה שזה נשמע). תשאיר את האגוז למעלה כל הזמן. חזור עם המרכזים הנותרים. אם חם בחוץ, מניחים את הממתקים המוגמרים במקרר להגדיר; אחרת הם יקבעו בטמפרטורת החדר מגניב (65 מעלות).
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
16
שתי הסוכריות האלה עושות מתנות חג מולד נהדרות ארוזות בקופסאות קטנות או בסלים. הם מעורבים אבל ניתן לעשות בקלות בקבוצות גדולות. יום אחד של עבודה יכול להניב מתנות רבות. אתה יכול להכין מנה כפולה של גאנש כמהין ולחלק אותו, ולהכות טעמים שונים לחלקים שונים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus