נשיקות אגוזי לוז שוקולד
נשיקות אגוזי לוז שוקולד נטול גלוטן, ומספק כ 50 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 146 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם אגוזי לוז, סודה לשתיה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Smooches שוקולד-אגוזי לוז, Smooches שוקולד-אגוזי לוז: Baci D ' Alassio, ו אגוזי לוז עם פרלין אגוזים ורוטב שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומוסיפים את סודה לשתיה. טיפה אגוזי לוז, להחזיר לרתיחה, ו blanch 10 שניות.
מסננים אגוזי לוז במסננת, ואז פרושים על תבנית אפייה בשכבה אחת.
מניחים בתנור וצולים 8 עד 10 דקות עד חום בהיר.
הסר מהתנור, מניחים מגבת מטבח על המחבת, ומאפשרים להתקרר לחלוטין.
לשפשף אגוזי לוז מקורר בין כפות הידיים שלך; עורות צריך להחליק מיד. שים בצד 50 אגוזי לוז שלמים. לטחון את השאר בסדר גמור במעבד מזון מצויד להב מתכת ולהניח בצד.
מניחים סוכר ושמנת כבדה בסיר בינוני ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את השוקולד הקצוץ, נותנים לשבת 2 דקות, ואז לטאטא עד חלקה.
יוצקים את גנאש לתוך קערה של מערבל חשמלי ולאפשר להתקרר עד סט. להתאים את המכונה עם משוט להכות את סט גנאש במהירות בינונית עד קצף ורך, על 2 דקות. מקציפים את אגוזי לוז הקרקע שמורות וליקר אם משתמשים. מקציפים היטב לשלב ביסודיות.
טען תערובת לתוך שקית מאפה מצויד עם קצה רגיל 1/2 אינץ'. קו גיליון אפייה עם קלף או נייר שעווה. צינור החוצה כדורי 1/2 אינץ'. על גבי כל כדור, לחץ באחד כל אגוזי לוז קלויים שמורים עד שהוא קבור באמצע הדרך.
מניחים מחבת במקרר כדי להירגע לחלוטין.
כדי מעיל, מקום שוקולד מזג בקערה בינונית. קו 2 אפיית גיליונות עם קלף או נייר שעווה. קבל את עצמך 2 מזלגות.
הנח כדור אחד מעוטר אגוז על השיניים של מזלג אחד, אגוז למעלה. מנמיכים את המזלג לתוך שוקולד נמס, כיסוי לחלוטין. הרם מזלג למעלה, להשהות 3 שניות כדי לאפשר עודף שוקולד לטפטף, ולאחר מכן להפעיל את החלק התחתון של מזלג לאורך החלק העליון של קערה כדי להסיר עודף שוקולד.
מניחים מזלג על מחבת paperlined ולהשתמש מזלג שני לדחוף את הממתקים בזמן שאתה למשוך את המזלג הראשון (זה קל יותר ממה שזה נשמע). תשאיר את האגוז למעלה כל הזמן. חזור עם המרכזים הנותרים. אם חם בחוץ, מניחים את הממתקים המוגמרים במקרר להגדיר; אחרת הם יקבעו בטמפרטורת החדר מגניב (65 מעלות).
שתי הסוכריות האלה עושות מתנות חג מולד נהדרות ארוזות בקופסאות קטנות או בסלים. הם מעורבים אבל ניתן לעשות בקלות בקבוצות גדולות. יום אחד של עבודה יכול להניב מתנות רבות. אתה יכול להכין מנה כפולה של גאנש כמהין ולחלק אותו, ולהכות טעמים שונים לחלקים שונים.