נשיקות שוקולד-אגוזי לוז מרינג
נשיקות ממרינג בטעם שוקולד-אגוזים הן ... ללא גלוטן וללא לקטוז מתאבנים. מתאים ל-48 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 0 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 24 קלוריות. גשו לסופר וקנו אגוזי לוז, קורנפלור, מעט מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו נשיקות מרנג שוקולד, עוגת אגוזי לוז ושוקולד מרינג, ו עוגת שוקולד ואגוזי אגוז מרינג (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים במעבד מזון; תהליך עד הקרקע דק.
מערבבים תערובת אגוזי לוז, 1/4 כוס אבקת סוכר, ו קורנפלור בקערה בינונית, ערבוב עם מקציף.
מניחים חלבונים ביצה, שמנת טרטר, ומלח בקערה גדולה; להכות עם מערבל במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס.
הוסף סוכר מגורען, 1 כף בכל פעם, פועם במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. בעדינות לקפל תערובת אגוזי לוז ווניל לתערובת ביצה.
מכסים שני דפי אפייה בנייר אפייה. תערובת ביצה כפית לתוך שקית מאפה מצויד קצה עגול 1/2 אינץ'. צינור 48 (1 1/2-inch-עגול) תלוליות על גבי גיליונות אפייה מוכנים.
אופים ב 325 במשך 25 דקות או עד meringues נעשים ויבשים למגע. (Meringues נעשים כאשר פני השטח יבש וניתן להסיר מרנג מנייר מבלי להיצמד אצבעות.) לכבות את התנור; לפתוח חלקית את דלת התנור. מקצפת בתנור 30 דקות.
הסר מהתנור; להסיר בזהירות מרנג מנייר.