תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לבישול איטי צלעות חזיר תפוח. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 382 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חומץ תפוחים, מרכך בשר, צלעות חזיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: צלעות חזיר מבשלות לאט עם צ'אטני תפוחים, Slow-Cooker צלעות חזיר עם תפוח-דובדבן מלית, ו צלעות חזיר מתוק חריף בבישול איטי - 2 מרכיבים בתוספת חזיר.
הוראות
1
מחממים את שמן הקנולה במחבת מעל חום בינוני גבוה, ואת outsides חום של צלעות חזיר ביסודיות, כ 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
צלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מערבבים יחד את מיץ התפוחים, חומץ סיידר, מרק עוף, סוכר חום, מרכך בשר, אבקת שום, אגוז מוסקט, זנגביל ופלפל שחור בבישול איטי, תוך ערבוב עד הסוכר החום מומס.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
דיאט קרם סודה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם פנקו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
3
מניחים את צלעות החזיר לתוך הנוזל. למעלה את הצלעות עם תפוח, בצל, וכרוב. הגדר את התנור על נמוך; לבשל 4 עד 5 שעות, הופך את הצלעות ברוטב פעם או פעמיים. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז של קוצצים צריך לקרוא לפחות 145 מעלות F (63 מעלות C).
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה פולי ג ' ונסון קרנרוס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.