נתחי עוף מטוגנים בתנור ברוטב בוטנים
נתחי עוף מטוגנים בתנור עם רוטב בוטנים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 134 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך דגני קורנפלקס, מלח, רוטב סויה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בחמאת הבוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,חמאת בוטנים שיבולת שועל עוגיות שוקולד צ'יפס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו תנור בוטנים-עוף מטוגן ברוטב ג'ינג'ר הדר, חתיכות עוף פריכות עם רוטב בוטנים תאילנדי, ו עוף מטוגן בתנור ברוטב חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 400°f. קו 15x10x1 אינץ ' מחבת עם לסכל. ב 2-quart resealable מזון אחסון שקית פלסטיק, מערבבים דגנים, תערובת ביסקוויק, פפריקה, מלח ופלפל. לנער על 6 חתיכות עוף בכל פעם בשקית עד מצופה. לנער את כל פירורים נוספים; מקום חתיכות עוף במחבת. ספריי עם ספריי בישול.
אופים חשוף 20 עד 25 דקות או עד ציפוי הוא פריך ומיץ של עוף ברור כאשר מרכז החלק העבה הוא לחתוך (170°F).
בינתיים, ב מחבת nonstick 10 אינץ', לערבב מרכיבים רוטב. מבשלים מעל חום בינוני 3 עד 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד התערובת מתחילה להתעבות.