סאוט קרמל מלוח ועוגת גבינה שוקולד
והוא יספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 476 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו בירה מוצקה, וניל, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-45 דקות. מתכונים דומים: עוגות שוקולד סטאוט עם קרם חמאה וויסקי וקרמל מלוח, עוגת גבינה עם שוקולד קרמל מלוח, ו עוגיות שוקולד צ'יפס עוגת גבינה עם קרמל מלוח.
הוראות
תנור חום עד 163°. בקערה בינונית, לערבב מרכיבים קרום; להזמין 1 כף פירורי לקישוט. לחץ פירורים הנותרים בתחתית ו 2 אינץ 'למעלה בצד ungreased 10 אינץ' מחבת springform. לעטוף רדיד סביב מחבת לתפוס טיפות. מקררים תוך כדי מילוי.
בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת וסוכר מגורען עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה. הכה בביצים, 1 בכל פעם, עד מעורבב היטב, גירוד קערה לאחר כל תוספת.
מוסיפים שוקולד נמס; מכים היטב.
מוסיפים את חומרי המילוי הנותרים; מכים עד לקבלת חלקה.
אופים 60 עד 70 דקות או עד הקצוות נקבעים; מרכז עוגת גבינה יהיה רך. (כדי למזער פיצוח, מניחים חצי מחבת רדודה מלאה במים חמים על מדף התנור התחתון במהלך האפייה.) לכבות את התנור; להשאיר עוגת גבינה בתנור 30 דקות יותר.
בזהירות להפעיל מרית מתכת קטנה סביב קצה מחבת springform. מגניב לגמרי, בערך 2 שעות. מקררים לפחות 4 שעות או לילה.
בסיר 2 ליטר, להמיס 1/2 כוס חמאה על חום בינוני.
מוסיפים סוכר חום ו 2 כפות בירה סטאוט.
חום לרתיחה; לבשל ומערבבים על 1 דקה או עד הסוכר מתמוסס. מערבבים ב 1/2 כוס שמנת הקצפה; לחזור רותחים.
הסר מהחום. מגניב 10 דקות.
כדי לשרת, להפעיל מרית מתכת קטנה סביב קצה מחבת springform; בזהירות להסיר רדיד בצד של מחבת.
חותכים עוגת גבינה לפרוסות.
רסס רוטב על פרוסות; מפזרים מלח.
מקשטים עם פירורים שמורים. מכסים ומקררים כל עוגת גבינה שנותרה.