סאטה אינדונזית
סאטה אינדונזית היא ללא גלוטן וללא לקטוז מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 30 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 321 קלוריות. אם יש לכם בצל, מיץ לימון, רוטב עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. . נסו חזיר אינדונזי סאטה, חזיר אינדונזי סאטה, ו בשר סאטה A lan indonesian sate babi (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, מערבבים רוטב סויה, רוטב עגבניות, שמן בוטנים, שום, פלפל שחור וכמון.
מניחים עוף לתערובת, ומערבבים למעיל. מכסים, ומשרים במקרר לפחות 15 דקות, אבל לא בן לילה. זה יהפוך את הבשר לחשוך מדי.
מחממים את הגריל לחום גבוה.
מחממים שמן צמחי בסיר מעל חום בינוני, ובצל קצוץ ושום עד להשחמה קלה.
מערבבים במים, חמאת בוטנים, רוטב סויה וסוכר. מבשלים ומערבבים עד מעורבב היטב.
הסר מהחום, לערבב מיץ לימון, ולהניח בצד.
שמן קלות באח הגריל. חוט עוף על שיפודים, ולהשליך מרינדה. שיפודי גריל על 5 דקות לכל צד, עד מיצי עוף לרוץ ברור.