סאטה חזיר עם רוטב בוטנים
סטאי חזיר עם רוטב בוטנים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 203 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך שום, חמאת בוטנים שמנת, רוטב צ'ילי מזרחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ יין אורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון 68% המנה הזאת טובה. נסו סאטה חזיר עם רוטב בוטנים, סאטה חזיר עם רוטב בוטנים, ו סאטה חזיר עם רוטב בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ שומן חזיר; בשר חזיר לחתוך לקוביות 3/4 אינץ'.
שלב בצל ו-7 המרכיבים הבאים בשקית ניילון גדולה כבדה.
להוסיף חזיר; שקית חותם, ולנער עד חזיר מצופה היטב. בשר חזיר במרינדה במקרר 8 שעות, הפיכת שקית מדי פעם.
משרים שיפודי עץ 8 (10 אינץ') במים לפחות 30 דקות.
שלב 6 כפות מים והבא 5 מרכיבים בקערה קטנה, ערבוב היטב עם מקצף. תניח בצד.
הסר חזיר מן המרינדה; להשליך מרינדה. חוט חזיר על שיפודים.
מניחים שיפודים על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; כיסוי וגריל 10 עד 12 דקות או עד חזיר נעשה, מפנה מדי פעם.
מגישים חמים עם רוטב בוטנים.