סאטה עוף עם רוטב בוטנים חריף
סאטה עוף עם רוטב בוטנים חריף הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 245 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך שמן צמחי, ג'ינג'ר, פתיתי צ' ילי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש עד צוף אגבה אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם סופת בלילת שוקולד בראוני כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -33 דקות. נסו סאטה עוף עם רוטב בוטנים חריף, סאטה עוף עם רוטב בוטנים חריף, ו סאטה עוף עם רוטב בוטנים חריף (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף יחד רוטב דגים, מיץ ליים, עשב לימון, אגבה, רוטב סויה, ג ' ינג 'ר, פתיתי צ' ילי ושום (עושה 3/4 כוס).
יוצקים 1/2 כוס מרינדה לתוך צלחת אפייה רדודה; להזמין את 1/4 כוס הנותרים. פרוס בעדינות עוף לרוחב, עם הסכין שלך מעט באלכסון.
מוסיפים את העוף למרינדה בתבנית האפייה, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר במשך 2 שעות.
מסננים שמורות המרינדה לתוך קערה גדולה; להקציף עם שמן צמחי.
מוסיפים את הכרוב הגרוס, אפונה הצמד וכוסברה; מכסים בפלסטיק ומקררים עד מוכן לשרת.
מחממים גריל או מחבת גריל עד בינוני-גבוה; משרים כ 24 שיפודים במים במשך 20 דקות. חוט עוף על שיפודים. סורג גריל שמן קל; עוף צרוב או גריל בקבוצות עד מבושל דרך, על 3 עד 4 דקות לכל צד. לזרוק סלט כרוב; לשרת עם עוף ורוטב בוטנים פיקנטי,אם תרצה.
שלב את כל החומרים בקערה עם 1 כף מים; להקציף עד חלקה.