סאני אווניו ג'יי פיצה
זה הוא יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם מים, חומץ יין, parmigiano-רג'יאנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו פיצה שטופת שמש, פיצה שטופת שמש, ו ארתור אבניו בורגרס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F. בסיר קטן, להביא 1 כוס מים וחומץ יין לבן לרתיחה.
הסר מהחום ולהוסיף פטריות. לכסות ולתת פטריות לשבת, 15 דקות. מתח.
פורסים לחם אופקית כדי ליצור 2 פיצות. משמן קלות תבנית אפייה ומניח את הפיצות בצד הקרום.
מברשת עם 1/4 כוס שמן. בקערה, לסחוט עגבניות כדי לשבור מעט.
מניחים על חצאי פיצה. משוך חתיכות של מוצרלה באפלו מהכדור ומניח על חצאים. למעלה עם פטריות פורצ ' יני, מוצרלה גרוסה, שום ופפרוני.
אופים עד גבינה נמסה קרום פריך, על 25 דקות.
הסר מהתנור, רסס בשמן, מפזרים על פרמזן וממרח עם בזיליקום לחתוך.
מפזרים מלח ופלפל ומגישים.