סאני בגריל כדי לצנן סלט
אם יש לכם חומץ תפוחים, מלח ופלפל כשרים, מלח ופלפל כשרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה מושלם עבור יום העצמאות. , שהוא מוצק. נסו שרימפס בגריל של סאני עם רוטב ברביקיו 1-2-3 של סאני, קיץ שמש" פירות " סלט עם רוטב הדרים שטוף שמש, ו סלט עוף בגריל ברוטב חריף של סאני (מתכונים דומים).
הוראות
לסלט: להכין את החומרים לגריל.
חותכים את הגזר לחצאים שווים באורך. לאחר מכן חותכים את הקצה הקטן יותר של הגזר לרביעייה לאורך והמחצית הגדולה לשש או שמיניות. המפתח הוא להפוך את החניתות בערך באותו גודל. בשורה את גזר מוכן, תירס ופרוסות אננס על מגש טפטוף עם שמן זית.
מפזרים את כל עם קמצוץ או שניים של מלח וכמה טחינה של פלפל. הפוך את טבעות האננס וחזור על התהליך עבורם בלבד.
להתגלגל ולנענע את השאר כדי לצפות אותם במלואם.
מחממים את המנגל או מחבת הגריל לגובה בינוני.
מניחים את הגזרים, תירס, אננס טבעות ישירות על הגריל. תשתמש במלקחיים כדי לטפל בגריל.
לגלגל ולהפוך את הירקות עד ההעדפה האישית שלך עבור doneness, מושך כל אחד מעל למגש כאשר נעשה. הגזרים הם הטובים ביותר כאשר חרוך, קרמל וקצת פריך על הקצוות, 10 עד 12 דקות. תירס הוא טרי נהדר, אז פשוט ללכת על צבע מכל הצדדים, על 8 דקות בסך הכל. האננסים הם הטובים ביותר כאשר חרוך מעט, אבל עדיין עסיסי, על 6 דקות בסך הכל, מרפרף פעם אחת.
מערבבים את מרכיבי הסלט. כאשר הסחורה בגריל הם כל מגניב מספיק כדי להתמודד, קוצצים את הגזר, אננס לקצץ את הגרעינים את התירס.
מוסיפים לקערה יחד עם בצל ירוק, סלרי ומלפפון.
עבור ויניגרט: בקערה בינונית, מוסיפים את מיץ האננס, חרדל, חומץ תפוחים, סוכר ועשן נוזלי ומקציפים עד בשילוב. המשך להקציף בקפדנות תוך לשפוך לאט את שמן הזית לתוך הקערה עם היד השנייה שלך, או בעזרת חבר, נחמד שיש להם במטבח! לטעום את ויניגרט העונה עם קמצוץ של מלח וכמה טחנות של פלפל שחור.
יוצקים את ויניגרט על הקערה ואז בעדינות לזרוק באמצעות מלקחיים.
מגישים טמפרטורת חדר או מקורר.