סאנצ'וק (ארטישוק ירושלמי) ומרק כרישה עם פטריות
סאנצ'וק (ארטישוק ירושלמי) ומרק כרישה עם פטריות יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 5 מנות עם 259 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן כל אחד. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. מתכון זה מכלמתכונים יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני דיאטה. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. אם יש לכם כרישה, מלח ופלפל גרוס, טרגון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 47%. הציון הזה די טוב. נסו דג קרום בריוש עם מחית ארטישוק ירושלמי וחמוצים ארטישוק ירושלמי, קרם ארטישוק ומרק ארטישוק ירושלמי, ו מרק ארטישוק ירושלמי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית. מבשלים ומערבבים את הכרישה בשמן החם עד לשקיפות, 5 עד 7 דקות. מערבבים את הסונצ ' וקס, הסלרי, הגזר והשום לכרישה. מתבלים את התערובת במלח ופלפל.
מוסיפים את עלי הדפנה ו 1/2 צרור טרגון קצוץ. מגבירים את האש לגבוהה; מבשלים ומערבבים עד שהירקות חמים, 2 עד 3 דקות.
יוצקים את הוורמוט לתבנית; מביאים לרתיחה תוך כדי גירוד פיסות המזון השחומות מתחתית התבנית בעזרת כף עץ.
מוסיפים את מרק הירקות, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומביאים את התערובת לרתיחה; מבשלים עד שהירקות רכים לחלוטין, כ-30 דקות. שומרים כמה ענפים לקישוט, מוסיפים את גרגיר הנחלים למרק; אפשר לגרגיר הנחלים לנבול במרק החם, כ -5 דקות.
בזמן שהמרק מתבשל ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית.
מוסיפים את הפטריות לחמאה המומסת, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שהם רכים לחלוטין, כ -5 דקות. מערבבים פנימה את הטרגון שנותר ומניחים בצד.
הסר וזורק את עלי הדפנה. שומרים על 1/3 מהמרק בסיר נפרד.
יוצקים את 2/3 המרק האחרים לבלנדר בקבוצות, וממלאים את הכד לא יותר מחצי מלא. מחזיק את המכסה של הבלנדר עם מגבת, בזהירות להתחיל את הבלנדר, באמצעות כמה פולסים מהירים כדי לקבל את המרק זז לפני שעזב אותו על פירה. מחית בקבוצות עד לקבלת תערובת חלקה ויוצקים לסיר עם החלק הלא מעורבב.
מגישים בקערות, ומעליהם כף גדולה מהפטריות המבושלות וענף גרגיר הנחלים.