קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות5
ציון בריאות14
מגזין

סאנצ'וק (ארטישוק ירושלמי) ומרק כרישה עם פטריות

סאנצ'וק (ארטישוק ירושלמי) ומרק כרישה עם פטריות
סאנצ'וק (ארטישוק ירושלמי) ומרק כרישה עם פטריות יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 5 מנות עם 259 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן כל אחד. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. מתכון זה מכלמתכונים יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני דיאטה. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. אם יש לכם כרישה, מלח ופלפל גרוס, טרגון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 47%. הציון הזה די טוב. נסו דג קרום בריוש עם מחית ארטישוק ירושלמי וחמוצים ארטישוק ירושלמי, קרם ארטישוק ומרק ארטישוק ירושלמי, ו מרק ארטישוק ירושלמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית. מבשלים ומערבבים את הכרישה בשמן החם עד לשקיפות, 5 עד 7 דקות. מערבבים את הסונצ ' וקס, הסלרי, הגזר והשום לכרישה. מתבלים את התערובת במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את עלי הדפנה ו 1/2 צרור טרגון קצוץ. מגבירים את האש לגבוהה; מבשלים ומערבבים עד שהירקות חמים, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
3
יוצקים את הוורמוט לתבנית; מביאים לרתיחה תוך כדי גירוד פיסות המזון השחומות מתחתית התבנית בעזרת כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את מרק הירקות, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומביאים את התערובת לרתיחה; מבשלים עד שהירקות רכים לחלוטין, כ-30 דקות. שומרים כמה ענפים לקישוט, מוסיפים את גרגיר הנחלים למרק; אפשר לגרגיר הנחלים לנבול במרק החם, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס צנוברים, קלויים1/2 כוס צנוברים, קלויים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
לא מגן מקומילא מגן מקומי
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
5
בזמן שהמרק מתבשל ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את הפטריות לחמאה המומסת, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שהם רכים לחלוטין, כ -5 דקות. מערבבים פנימה את הטרגון שנותר ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
7
הסר וזורק את עלי הדפנה. שומרים על 1/3 מהמרק בסיר נפרד.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
יוצקים את 2/3 המרק האחרים לבלנדר בקבוצות, וממלאים את הכד לא יותר מחצי מלא. מחזיק את המכסה של הבלנדר עם מגבת, בזהירות להתחיל את הבלנדר, באמצעות כמה פולסים מהירים כדי לקבל את המרק זז לפני שעזב אותו על פירה. מחית בקבוצות עד לקבלת תערובת חלקה ויוצקים לסיר עם החלק הלא מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מגישים בקערות, ומעליהם כף גדולה מהפטריות המבושלות וענף גרגיר הנחלים.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה