סאנצ'וק צלוי עם באניה קאודה חמאתית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Sunchokes קלוי עם באניה קאודה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 83 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 20 מנות. אם יש לכם פלפל, פלפל, sunchokes צעירוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קלוי באניה קאודה ברוקולי, פלפל אדום קלוי באניה קאודה, ו ברוקולי קלוי באניה קאודה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה אטומה, מחממים את שמן הירקות.
מוסיפים את sunchokes, לחתוך את הצד למטה, ומבשלים על חום גבוה בינוני במשך 1 דקה.
מעבירים את המחבת לתנור ואופים במשך כ 25 דקות, עד sunchokes הם חום זהוב ומכרז.
בינתיים, בסיר קטן, מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את האנשובי, שום ופלפל אדום כתוש ומבשלים על אש נמוכה עד אנשובי הם רוחשים, על 1 דקה.
הסר מהחום ומערבבים בחמאה, 1 כף בכל פעם. מערבבים במיץ לימון ומתבלים במלח ופלפל.
להעביר לקערה רדודה ולשמור על חום.
מקשטים עם הפטרוזיליה ומגישים עם בגנה cauda החם ופלחי לימון.