קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

סאנרייז סקילט

סאנרייז סקילט
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. לא הרבה אנשים ממש אהבו את התוספת הזו. עם כפית ציון 37%, המנה הזו לא כל כך גדולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון טקילה זריחה מימוזה (או מזקל זריחה מימוזה), זריחה לטרוף, ו סנטוריני סאנרייז.

הוראות

1
במחבת מבשלים בקר על אש בינונית עד שכבר לא ורוד; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים תפוחי אדמה, בצל וסלרי. מבשלים ומערבבים 10-15 דקות או עד שתפוחי האדמה משחימים והסלרי רך.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
הכינו ארבע בארות בתערובת בקר; לחם ביצה לכל באר. מכסים ומבשלים על אש בינונית עד שהביצים מתייצבות לחלוטין, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות