קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

סאקה בס מאודה

סאקה בס מאודה
אם יש לכם זנגביל, מלח כשר, ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו סאקה בס מאודה, סאקה-בס מאודה עם ג'ינג'ר ובצל ירוק, ו סלמון סאקי מאודה עם סאקי באטר (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
הכינו את עשב הלמון על ידי הסרת העלים הקשיחים החיצוניים כדי לחשוף את המרכז הלבן. לרסק כל גבעול עם החלק האחורי של סכין כדי לשחרר את השמנים והטעם.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר גאליקסיר ג
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
הניחו את הלימונים החתוכים בתחתית תבנית אפייה גדולה. רווח שווה את חתיכות lemongrass על גבי לימונים ולהניח את רצועות זנגביל באופן שווה סביב lemongrass. מסדרים את הפילה ישירות על גבי, יוצקים את הסאקי מעל הדגים ומתבלים במלח. מכסים את המנה בנייר אלומיניום ואופים עד שהדגים מוצקים, אטומים במרכז, ומתחילים להתקלף, כ -15 דקות. זמן הבישול משתנה בהתאם לעובי הפילה.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר גאליקסיר ג
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
ממש לפני ההגשה, כפית קצת מהנוזל מן המנה על פילה ולהעביר צלחות לשרת.