קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

סאקה בס מאודה

סאקה בס מאודה
אם יש לכם זנגביל, מלח כשר, ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו סאקה בס מאודה, סאקה-בס מאודה עם ג'ינג'ר ובצל ירוק, ו סלמון סאקי מאודה עם סאקי באטר (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
הכינו את עשב הלמון על ידי הסרת העלים הקשיחים החיצוניים כדי לחשוף את המרכז הלבן. לרסק כל גבעול עם החלק האחורי של סכין כדי לשחרר את השמנים והטעם.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר גאליקסיר ג
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
4
הניחו את הלימונים החתוכים בתחתית תבנית אפייה גדולה. רווח שווה את חתיכות lemongrass על גבי לימונים ולהניח את רצועות זנגביל באופן שווה סביב lemongrass. מסדרים את הפילה ישירות על גבי, יוצקים את הסאקי מעל הדגים ומתבלים במלח. מכסים את המנה בנייר אלומיניום ואופים עד שהדגים מוצקים, אטומים במרכז, ומתחילים להתקלף, כ -15 דקות. זמן הבישול משתנה בהתאם לעובי הפילה.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר גאליקסיר ג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
ממש לפני ההגשה, כפית קצת מהנוזל מן המנה על פילה ולהעביר צלחות לשרת.