סביצ'ה סרטן עם מלפפון Jicama עם שום שפשף ברוסקטה בגריל
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו מיץ ליים, שיני שום, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. עם כפית ציון של 93% המנה הזאת מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ספייס שפשף סלמון בגריל עם סלסה מלפפון פיקנטי, עוף בגריל איטלקי עם ברוסקטה מלפפון, ו גריל סיד-קארי - שפשף סטייק קולב עם מלון טרי-מלפפון Chutney.
הוראות
מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה וזורקים לשלב.
מעיל מחבת גריל תנור העליון או מחבת עם ספריי בישול ולהגדיר על חום בינוני גבוה כדי לחמם מראש.
מברשת שמן זית על כל הצדדים של פרוסות לחם.
מניחים לחם על מחבת חמה ומבשלים 1 עד 2 דקות לכל צד, עד חום זהוב. בעוד עדיין חם, לשפשף שיני שום על כל הלחם.
מגישים ברוסקטה עם סביצ ' ה.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
פירות ים בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, מוסקדט, וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פרנק המשפחה הכרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 62 דולר.
![פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה]()
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
היין בצבע צהוב קש. על האף מבטא אגסים קלויים איטיים ופרחי יערה. על החיך, היין הוא בעל גוף מלא ובהיר, עם המון לימון מאיר וטעמי משמש טריים.