קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות27
מגזין

סביצ'ה פירות ים מעורבים

סביצ'ה פירות ים מעורבים
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. אם יש לכם דיונון, פלפל, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו לבשל את הספר: Seviche פירות ים עם הדר, סביצ'ה פירות ים מעורבים, ו סלט פירות ים מעורב (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא סיר בינוני של מים לרתיחה. הכן קערה בינונית של מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיף את התיבול המפרץ הישן ואת השרימפס וצדפות למים הרותחים ומבשלים 1 דקה. עם כפית מחוררת, להעביר את השרימפס וצדפות לאמבט מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
תיבול המפרץ הישןתיבול המפרץ הישן
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
מוסיפים את הדיונון למים רותחים ומבשלים במשך 5 שניות, ולאחר מכן להעביר לאמבט מים קרח.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
4
מוסיפים את הצדפות לסיר ומרתיחים עד שהם פותחים, ואז מעבירים אותם לקערה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
הסירו את הצדפות מהקונכיות שלהם.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
6
מסננים את השרימפס, צדפות ודיונון וטפיחה יבשה. בצלחת גדולה, רדודה, לשלב את השרימפס, צדפות, דיונון, צדפות וסנאפר.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
3/4 פאונד, חבילה אחת, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם כל מעטפת רופפת3/4 פאונד, חבילה אחת, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם כל מעטפת רופפת
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
7
מפזרים מלח, זנגביל, סלרי habanero ולזרוק. להכניס למקרר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקותבצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
מוסיפים את מיץ הלימון, כוסברה ובצל לסביצ ' ה. מתבלים עם פלפל וזורקים היטב. מקררים במשך 2 שעות, ערבוב פעמיים. כפית את הסביצ ' ה לתוך כוסות מרטיני ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק