סביצ'ה פירות ים מעורבים
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. אם יש לכם דיונון, פלפל, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו לבשל את הספר: Seviche פירות ים עם הדר, סביצ'ה פירות ים מעורבים, ו סלט פירות ים מעורב (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר בינוני של מים לרתיחה. הכן קערה בינונית של מי קרח.
מוסיף את התיבול המפרץ הישן ואת השרימפס וצדפות למים הרותחים ומבשלים 1 דקה. עם כפית מחוררת, להעביר את השרימפס וצדפות לאמבט מי קרח.
מוסיפים את הדיונון למים רותחים ומבשלים במשך 5 שניות, ולאחר מכן להעביר לאמבט מים קרח.
מוסיפים את הצדפות לסיר ומרתיחים עד שהם פותחים, ואז מעבירים אותם לקערה נפרדת.
הסירו את הצדפות מהקונכיות שלהם.
מסננים את השרימפס, צדפות ודיונון וטפיחה יבשה. בצלחת גדולה, רדודה, לשלב את השרימפס, צדפות, דיונון, צדפות וסנאפר.
מפזרים מלח, זנגביל, סלרי habanero ולזרוק. להכניס למקרר במשך 30 דקות.
מוסיפים את מיץ הלימון, כוסברה ובצל לסביצ ' ה. מתבלים עם פלפל וזורקים היטב. מקררים במשך 2 שעות, ערבוב פעמיים. כפית את הסביצ ' ה לתוך כוסות מרטיני ומגישים.