קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 20 דק.
מנות18
ציון בריאות4
מגזין

סביצ'ה פירות ים על מלפפון עגול עם קוויאר ירוק

סביצ'ה פירות ים על מלפפון עגול עם קוויאר ירוק
המתכון פירות ים סביצ'ה על מלפפון עגול עם קוויאר ירוק יכול לספק את השתוקקות דרום אמריקה שלך בסביבות 8 שעות ו-20 דקות. מתכון זה מספק 18 מנות. עם 50 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, פפאיה, עלי כוסברה טריים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו טרטר טונה בסירת מלפפון עם קוויאר, לבשל את הספר: עשב ירוק סביצ'ה עם מלפפון, ו סביצ'ה פירות ים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערת ערבוב גדולה, מערבבים את חלפיניו עם בצל, מיץ לימון, מיץ לימון, מנגו, פפאיה, כוסברה ושמן זית כתית מעולה. תערובת העונה עם מלח ופלפל, ולאחר מכן מערבבים בצדפות לטבול אותם לחלוטין במרינדה. מכסים ומקררים לפחות 8 שעות, רצוי בין לילה. (החומצות במרינדה "יבשלו" את הצדפות.)
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לימוןמיץ לימון
מיץ לייםמיץ ליים
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
מרינדהמרינדה
צדפותצדפות
פפאיהפפאיה
מנגומנגו
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
2
לקלף מלפפונים לחתוך לפרוסות עבות 1/4 אינץ'. מסננים תערובת צדפות וכפית על דיסקים מלפפון. למעלה עם 1/8 כפית קוויאר.
מרכיבים שתצטרך
מלפפוןמלפפון
צדפותצדפות
קוויארקוויאר