קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות78
מגזין

סביצ'ה קיץ

סביצ'ה קיץ
המתכון קיץ סביצ'ה מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומתאים לאוהבי מזון דרום אמריקאי. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 618 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. מתכון זה מ Food52 יש 13 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו כוסברה, מלח ופלפל, פלפל חריף, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב לימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח גרניטה כקינוח. מתכונים דומים: "דון סביצ' ה " ו "סביצ' ה מטבח פרואני " ספר בישול, Ceviche de Camarón con Coco (Ceviche שרימפס קוקוס), ו סביצ'ה דה מנגו (סביצ' ה מנגו) מסביצ'ה: מטבח פרואני.

הוראות

1
חותכים דגים לקוביות משוטחות, בערך 3/4 " בצד.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2
מערבבים בקערה עם מיץ לימון, בצל, פלפל, ומלח (לפי הטעם, על 2 כפיות של פתיתי מלדון בסגנון). ודא הדג הוא מכוסה היטב, ואת המקום במקרר כדי לרפא בזמן שאתה מכין את השאר. זמן הריפוי הכולל צריך להיות כ 15 דקות, ערבוב כל 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בעוד מרפא דגים, לשלב את העגבניות, מלפפון, אבטיח, כוסברה, ושמן בקערה.
מרכיבים שתצטרך
אבטיחאבטיח
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
תוסיף קצת מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
5
מערבבים בעדינות אבל ביסודיות.
6
לאחר שהדג נרפא (כל המשטחים החיצוניים צריכים להיות לבנים ולהופיע "מבושל;" הדגים צריכים להיות באיכות סושי), להעביר אותו יחד עם תערובת הסיד לקערת ההגשה הסופית. אל תהסס להחזיק בחזרה חלק ממיץ הסיד, אשר עשוי להיראות מוגזם. אם אתה מעדיף להיות זהיר יותר, אתה יכול לרפא את הדגים במשך זמן רב יותר מיץ לימון במקרר.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
יוצקים את תערובת העגבניות על הדגים ומערבבים בעדינות אך ביסודיות לשלב היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
מגישים מיד, אם תרצה עם אוכל פריך, עמילני. חטיפי תירס יהיו ברורים, אבל פין קריספ הוא המועדף עלינו. לשתות בירה לבנה עם לימון עם זה להרגשה נירוונה הקיץ המלאה.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס תירסצ ' יפס תירס
3 כפות חרדל יבש,3 כפות חרדל יבש,
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ