המתכון קיץ סביצ'ה מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומתאים לאוהבי מזון דרום אמריקאי. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 618 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. מתכון זה מ Food52 יש 13 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו כוסברה, מלח ופלפל, פלפל חריף, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב לימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח גרניטה כקינוח. מתכונים דומים: "דון סביצ' ה " ו "סביצ' ה מטבח פרואני " ספר בישול, Ceviche de Camarón con Coco (Ceviche שרימפס קוקוס), ו סביצ'ה דה מנגו (סביצ' ה מנגו) מסביצ'ה: מטבח פרואני.
הוראות
1
חותכים דגים לקוביות משוטחות, בערך 3/4 " בצד.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
2
מערבבים בקערה עם מיץ לימון, בצל, פלפל, ומלח (לפי הטעם, על 2 כפיות של פתיתי מלדון בסגנון). ודא הדג הוא מכוסה היטב, ואת המקום במקרר כדי לרפא בזמן שאתה מכין את השאר. זמן הריפוי הכולל צריך להיות כ 15 דקות, ערבוב כל 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשה
ממתק תמנון בריט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
לאחר שהדג נרפא (כל המשטחים החיצוניים צריכים להיות לבנים ולהופיע "מבושל;" הדגים צריכים להיות באיכות סושי), להעביר אותו יחד עם תערובת הסיד לקערת ההגשה הסופית. אל תהסס להחזיק בחזרה חלק ממיץ הסיד, אשר עשוי להיראות מוגזם. אם אתה מעדיף להיות זהיר יותר, אתה יכול לרפא את הדגים במשך זמן רב יותר מיץ לימון במקרר.
יוצקים את תערובת העגבניות על הדגים ומערבבים בעדינות אך ביסודיות לשלב היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ממתק תמנון בריט
8
מגישים מיד, אם תרצה עם אוכל פריך, עמילני. חטיפי תירס יהיו ברורים, אבל פין קריספ הוא המועדף עלינו. לשתות בירה לבנה עם לימון עם זה להרגשה נירוונה הקיץ המלאה.