סגול הנבטה ברוקולי, כרישה & עוגת שקדים
המתכון סגול הנבטה ברוקולי, כרישה & עוגת שקדים יכול להתבצע בערך 55 דקות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 835 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 47g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שקדים, פרמזן, בצק עלים לארוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: Orecchiette עם אנשובי & סגול הנבטה ברוקולי, סגול בגריל הנבטה ברוקולי ופיצת בייקון, ו Tagliatelle עם נבט סגול ברוקולי, אנשובי פקורינו.
הוראות
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
מחממים מחבת עם מכסה על חום בינוני ומוסיפים את השמן. לבשל את הכרישה, עם המכסה על, ערבוב מדי פעם עד רך רק על 5 דקות. תניח בצד.
על משטח מקומח קל, לרדד את הבצק לחתוך מעגל 26cm מחוספס להשתמש צלחת ארוחת ערב גדולה כתבנית. מכסים מגש אפייה עם קלף אפייה, מפזרים על זה פולנטה או סולת, ומניחים את מעגל המאפה למעלה. ציון מעגל על 2cm מהקצה.
מורחים את הכרישה באופן שווה בתוך המעגל הבקיע, ואז אופים במשך 10 דקות עד הקצוות יש נפוח.
הסר מהתנור והפחת חום עד 200c / 180c מאוורר / גז
להביא מחבת בינונית של מים לרתיחה.
Blanch את הברוקולי במים רותחים במשך 1 דקות, ולאחר מכן לנקז להתקרר מתחת למים זורמים.
לנקז שוב ולסדר על גבי הכרישה.
מערבבים יחד את frache crme, פרמזן, חלמוני ביצה וכמה תיבול, ואז לשפוך באופן שווה על הירקות.
מפזרים את השקדים המתקלפים.
אופים את הטארט במשך 15-20 דקות עד הזהב.