סגנון יווני מאהי מאי
. אם יש לכם שום, מיץ לימון, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. עם כפית ציון של 73% המנה הזאת די טובה. נסו סגנון יווני מאהי מאי, סגנון יווני מאהי מאי, ו תאילנדי בסגנון אפוי מהי מהי מהי-4 נקודות (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף פילה מהי מהי מייבשים עם מגבות נייר.
הכינו מרינדה על ידי ערבוב מיץ לימון, שמן זית, אורגנו, מנטה, גרידת לימון, שום, ומלח יחד בתבנית אפייה גדולה מספיק כדי להכיל את הפילה ללא חופפים.
להניח את פילה mahi mahi לתוך המרינדה.
דגים להשרות במקרר במשך 30 דקות, להסתובב, ולהמשיך להשרות עוד 30 דקות.
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה ושמן קל באח.
הסר פילה מן המרינדה לנער כדי להסיר עודף. תשליך את שאריות המרינדה.
לבשל פילה על גריל חם, אבל לא ישירות מעל להבה, כדי לאטום לחות, על 15 שניות לכל צד. להפחית את החום בינוני ולהמשיך לבשל דגים הרחק להבה עד פתיתי הבשר בקלות עם מזלג, 12 עד 15 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.